Htc5560 Merhaba Tekirdağ ve çevre illerinden olan güzel anneler aranızda yakın zamanda kan uyuşmazlığı için iğne olan var mı nerden temin ettiniz hiçbir eczanede bulamıyoruz iğneyi
aaaa-123 Htc5560 ben Tekirdağ ve çevre illerinde değilim ama yinede bilgi vereyim çünkü ortak sorun 😄 özel hastane de ücretsiz yapıyor devlet karsılıyor . Ben özel de oldum. Önce kan veriyorsun sonra iğneyi oluyorsun eşinin de kan grubunun yazılı olduğu bişey istiyorlar ehliyet gibi..
sevcanbyhtn Htc5560 doktorum ecza deposunun numarasini verdi dun aradik sadece bazi eczanelerde oluyormus gidip ordan aldik
Htc5560 EsraKadir-25 Özelde takipliyim doktorum reçeteyi yazdı alıp vurdurmamızı söyledi ama yok yani iğneyi bulamıyoruz devlet hastanesine acilden giriş yapınca vururlar mı acaba yoksa poliklinikten randevu falan mı alıp olcak öyle de çok uzun sürer randevular dolu devlette
Htc5560 Yazmelegi_ ecza depolarını aradık onlarda yok diyolar eczacılar odasını aradık onlarda hangi eczanede sıraysa ona yönlendiriyo ama yönlendirdiği eczanede de bulamıyoruz
mydeno13 Htc5560 ben Antalya da acilden giriş yapmıştım lekenmem oldu dedim muayene etti kanama yık ama dedi gene de vurulayım dedi vurdular t
EsraKadir-25 Htc5560 isterseniz randevu alın gidin bi devlete devlette yaparlar belki ya acilden yaparlar mı onu bilemiyorum
Yazmelegi_ Htc5560 devlet hastanesi acilden giris yapin söyleyin ellerinde varsa vururlar muhtemelen onun harici kadın doğuma gidersiniz o sizden kan alır sabah erken gitmeniz gerekiyor öğleden snra da sonuç çıkınca yukarıya yatışa yönlendirir iğneyi vururlar gönderirler
Yazmelegi_ Htc5560 bende daha önce yaptırdım götürdüm tekrar alınması gerekiyor dedi birde eşimin kan grubunun olduğu bir fotokopi götürdüm onu da istiyorlar
Rmysyldrmmm Merhabalr benimde kanamam oldu 9. Haftada gece devlete acile gittim içeride kanama yoktu ama yinede vuralım dediler ve sabah eşimin ehliyetinin fotokopisiyle vurdular acilden giriş yaparsanız vururlar diye düşünüyorum