Belinay0922 Aayssee1323 bende vurdurmazdim da ben hic tetanoz vurdurmadim hayatimda o yuzden mecburum
Belinay0922 boymomyz peki zaten simdi de hissetmedigim icin korkmam tskk ederim verdigniz bilgiler icin
Trldyg Belinay0922 benım sureklı agrımıstı sonradan başlamadı Sızde de başlamaz dıye umuyorum Gecmıs olsun
eylulmihrasmom Belinay0922 sağlık ocağındaki ebede gebe izleminiz yok mu o bilgi veriyor ben bugün 22+2yim beni 22.haftada çağırdı vuruldum 2.doz için 1 ay sonra gel dedi 26+2de gideceğim
Belinay0922 eylulmihrasmom canm saglik ocagindaki ebe 17.haftada aradi erken diye vurdurmadim bugun 20 haftalik oldum oyle vurdurdum
eylulmihrasmom Belinay0922 anladım ben gidip kayıt yaptırmıştım 11.haftada ebe gitmem gereken her günü yazmıştı bana gitmeden 1 gün önce ariyorum ebeyi çağırıyor beni 🙂
Belinay0922 Trldyg benm maşallah sadece ilk vurdugunda cok acidi suan arada bi sizlama geliyo ustune uyudugum zaman onun disinda sorun yok cok sukur
Minik-anne06 Belinay0922 20.hafta 1.doz 24.hafta 2.doz onuda bugün vuruldum birde 3.doz var oda 26 aralikta bebek 2 aylık oldugunda daha uzun sure korusun diyeymiş
Belinay0922 eylulmihrasmom benide 17.haftada aradi doktorum yaptirmamam gerektigini soyledi dediiki 20.haftadab sonra yapilir suan yapma