Tubaserce Kbracnr ilk bebeğim de mustela kullandım şimdi ikinciye hamileyim ona da incia aldım ikisi de temiz içerik kullanılabilir
Bendenbitanedahayok Ada022 Kullanmadığım memnun kalmadığım bı ürünü asla tavsiye etmem bahsettiği diğer ürünü de kullandım memnun kalmadım ama bır başkasına faydali olabilir tabi. Asla reklam değil ama bugün teklif etseler düşünmeden mustela ürünleri için katilirdim 🙂🙃
int34 Kbracnr Bepantol kullandım 1 ay sonra mustelaya geçtim. Bepantole göre daha uzun kullanım hemen bitmiyor, hem de daha yoğun ikisini de kullanınca mustelanın daha iyi olduğunu anlarsınız. Tabi bebek vücudu hangisini sever bilemem :))
1mucize nefessmommm ilk uygun bezlerden başlamak istedim hangi bezi ilk kullanırsan bebek ona alışır felan dediler bende ilk pure baby kullandım olmadı sonra bebem natural denemek istedim o da olmadı bim bezi aldım mahvetti çocuğumu kabarcıklar oluştu pişiğinde olacak iş değildi. Şu an baby turco kullanıyorum çok iyi geldi bize pişik kremi de bepantol baby sürüyorum.
nefessmommm 1mucize teşekkür ederim canım bende baby turco alacağım pişik kremi arkadaşım sudocremden çok memnun kalmış onu deneyeceğim olmazsa alternatif bakarım
Ada022 Bendenbitanedahayok kız şaka dedim sana ciddiye almışsın reklam gibi olmuş güzel yazmışsın anlamında dedim 😇😇
aysenr9918 Kbracnr Ben mustela aldım ama birçok kişiden bepanthol baby ve sudocrem duydum bence kullanarak öğreneceğiz çünkü her bebek farklı oluyor 🤷🏻♀️
Nsrn1 Kbracnr Bepanthol baby çok etkili olmadı, mustela da aldım ama o da beklediğim etkiyi göstermedi. Hametan krem çok işe yaradı ama 👍
Kndmr04 Kbracnr Kesinlikle travazol doktora yazdır kullan cantandan ayırma hiç pisige ve kaşıntıya birebir duacim olursun 🙂
Eslem-karaca Kbracnr Ben ikisinin de içeriğini araştırdım ve mustela’nın çok daha temiz olduğuna kanaat getirip onu tercih ettim.
1mucize nefessmommm rica ederim canım bende umarım sizede iyi gelir gerçekten pişik kadar bebeklere acı veren bir şey yok.