ozge_3481 dolunayes ama başta son adet olduğunuz ay diyerek hesaplayın diyorsunuz. Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay demeniz lazım o zaman
dolunayes gamizee_ bence mayis senin 1 mayisdan sonra olusur çocuk zaten mayisda ogrenmedin mi yasin kac
gamizee_ dolunayes mayısta öğrendim sat nisanda, eğer dediğin gibiyse erkek oluyo😄 yaşım 29 ama hamile kaldığımda 28 di bu detay önemli mi😄
dolunayes ozge_3481 ayrica teoriyi ben bulmadim kuzum hamilelik sayfasiydi deneyelim diye buraya attim ben cinsiyetimi bilmiyorum bilenlerke dogruluk kıyaslamak icin :) banada kiz diyor burası bakalim
gamizee_ dolunayes vaşla daha belli değil canım fetal dna yaptıracağım bakalım 1-2 haftaya belli olur inşAllah merak ediyorum deli gibi:)
dolunayes gamizee_ saglikli olsunlar kuzu gonlunden gecen ne ozellikle istedigin varmi Benim icime erkek doguyo ozellikle istedigim yok ikisine de hazirladim kendimi ilk bebek zaten . Fetal dna ne icin ikili tarama vs mi
Papatyaa_severrr000 dolunayes ben hesapladım tam bilmiyorum hangi ay hamile kaldığımı ama mart olabilir 24 şubatta 26 ya girdim 26 yaştan mı hesaplayacağım benim hesaplamama göre kız ama cinsiyeti daha bilmiyorum
dolunayes Papatyaa_severrr000 girdiysen 26 evet canim martta mi ogrendin ogrendiginde kac haftalikti son adet biliyo musun
dolunayes Alizee hamile kaldigin ay neydi ogrendigin ay Bide yasin neydi sene olarak degil ay olarak girmis miydin ben misal ay olarak girmedim daha 30 a 29 u baz aliyorum kuzu soyle hesapliyim
gamizee_ dolunayes gönlümden kız geçiyor ama erkek olsa ona da sevinirim hiiç farketmez😊 ikili üçlü taramanın yerine falan yapılıyo canım genetik hastalıklar cinsiyet falan öğreniliyor kesin