dolunayes Cansut20 imkan meselesi askim fazla biraz ozel 700 kusur muayene ayda iki kere cagiriryo tahlili testi vs onu cocuga kullancam dedim doktor dene sen . Ben öneriyle gittim cok iyi doktorum . Tartisma ac buraya sor onerirler muhakkak iyi biri
dolunayes ozge_3481 son adet Şubat diyosan kuzu yanlış. Ama hamile kalma ayin subatsa dogru diyosun . Teori 100 kisinden 5 inde tutmamış diyor zaten genel dogru . Kac haftalik bebek
dolunayes mavitrn mavitrn kiz cikti canim senim 27+4-9 =22 yumurtlamada nisanda olmustur diye dusunuyorum bu son aadet degil askim bebegin olusumu yani hamile kalma ayin
dolunayes Elisaden tutuyor canim yanlis hesapliyolar ondan :) yasi girmeden baz aliyolar yada direk son adet aliyolar benim son adet mart mesela ama bebek nisanda ogrendim olustu zaten Marti baz alsam erkek Ama nisan kiz bu yuzden şaşırıyorlar
dolunayes Havvaca evet askim bende hamile kaldigim ayi aldim ama cinsiyet bilmiyorum kiz diyor bakalim :)
Hamalp dolunayes yas 28 ay Kasım 28+11=30 39-9=30 çift sayı ciftse kız yazmışsınız ama erkek diyorlar 🤣😫
ssyd dolunayes Haziran ayı 1997 doğumluyum mart da hamile kaldım Haziran ayına girmediğimiz için 25 mi saymam gerek 26 mı 25 saydığımda erkek 26 saydığım kız çıkıyor 😀