Kız İsimleri ✨
TubaEraslan ben tek koymuyorum koyanlar var 18 yaşında ismi aksa olanını gördüm gayet güzel yakışmış benim kızımada cok yakışacak eminim siz kafanızı yormayın sizinki olursa koymazsınız olur biter
Mucizem-1 ben de en başından beri kızım olursa almira diyordum hayırlısıyla almiram geliyor inşallah 😍😍🧿
Benimde kızım olcak Allah’ın İzniyle adını Buğlem koyacam
Kahveseverr çok çalışkan, özgüvenli bebekliği de usluydu
Betuldemir06 İnşallah sağlıkla al kucağına canım 🥰
bu_partideyalnizsin Hatay da bir köyün ismi çok güzel, ismiyle sağlıkla büyüsün💕
Em16 ne tarz düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bir müzik öğretmeni olarak belki farklı şeyler önerebilirim, türk musikisinde ve Osmanlı müziğinde makam isimleri var… Neva , Ferah, Dilruba , Didâr, Sabâ, Nazenin , Efza… Ve niceleri hepsinin de anlamı ve dinlediğinizde verdiği etki çok huzurlu👏
Basakhilal ayy inşallh bizimki de uslu olur oğlum var bize çok çektirdi ☺️
Mochi hatayli müzisyen karsuyu çok seviyorum bana isim konusunda ilham oldu 😊 çevremde bu ismi beğenmeyen çok kişi var fakat aklıma yatan başka bir isim olmadi son iki ay 😄 bu arada çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰
bu_partideyalnizsin tahmin ettim karsu yu çok uzun yıllardır bende biliyorum ve çok takdir ediyorum harika ilerledi. Bence güzel bir isim söylenişi hoş geliyor bana 🥰 amin inşallah 🙏💕
Em16 Ebrar, Nisan
Em16 cinsiyetimizi daha öğrenmedik ama kızım olursa Masal koymayı düşünüyorum ilk kızımın adı da defne
Sevda122 ben de Ayça Piraye düşünüyorum :)
emha21 bizim de Irmak Lena olacak sanırım
Tuba0202 ben zten Asya verdim canım klasik bir isim sizin bebeğinizde hayırlı olsun şimdiden 🥰❤️ sağlıkla doğsun büyüsün inşallah 🥰💓 kaç haftalıksınız
Tuba0202 Aksa tek başına ağır koyulmamalı diye biliyorum önüne bir isim eklemenizi öneririm Berra Aksa gibi gibi
asli_kaya63 16 . Haftadayız
cevriye35_ haklısınız ama tek isim seviyorum