Syavuzs mihrayı bende evlenmeden önce eğer kızım olursa mihra koyucam diyordum 2020 senesinde 😅 hala çok hoşuma gidiyor 🥹

Senazg rabbim sizinde kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🥰

Asel ismine çok ısındım minel ismi de çok güzel iki isim koymak istemiyorum çok kararsız kaldım Sürekli asel geliyor dilime ama görünüşe bakılınca 3 kişiden biri asel koyuyor 😄

Em16
    Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah 🥰

Benimde kızım oluyor, Ben Laren düşünüyorum, eşim Beren
    Laren in anlamıda iyi huylu temiz dürüst demek 😇

Mewosss aslında yazdım. Yukarıda. İslami anlamda Aşk, hakikat, muhabbet demek. Tasavvufi anlamda hakikati arayan aşk demek, yani ilahi aşktan bahsediliyor. Şarap diyincede hemen içki geliyor aklımıza ama cennet şarabıda var.😌

Amine Gülce Ecem Ayperi İsra Turna bunlar beğendiğim isimler 😍

TubaEraslan ben tek koymuyorum koyanlar var 18 yaşında ismi aksa olanını gördüm gayet güzel yakışmış benim kızımada cok yakışacak eminim siz kafanızı yormayın sizinki olursa koymazsınız olur biter

Benimde kızım olcak Allah’ın İzniyle adını Buğlem koyacam

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Em16 ne tarz düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bir müzik öğretmeni olarak belki farklı şeyler önerebilirim, türk musikisinde ve Osmanlı müziğinde makam isimleri var… Neva , Ferah, Dilruba , Didâr, Sabâ, Nazenin , Efza… Ve niceleri hepsinin de anlamı ve dinlediğinizde verdiği etki çok huzurlu👏