Em16 bir kizim var ismi Asya 🥰 ikinci kizimda yolda Rabbime cok sukur 🫠
Öykü ada
Devin ada veya
Duha
Ismini dusunuyorum henuz karar vermis degilim sizede fikir olur belki. Saglikla gelsin bebislerimiz 🥰🥰

Em16 biz de 25+1 iz. Alya ismini çok beğeniyorum. İkinci isim olarak Lina, Vera, Serra kulağa hoş geliyor ama eşim iki isim istemiyor bakalım neye karar vereceğiz 🥹

Basakhilal cennetteki inci tanesi anlamına geliyor açıkçası benim araştırdığım isimler anlamlarıyla birlikteydi anlamı hoşuma gitmeyen isimleri tutmadım, yinede teşekkürler.

Em16 kızım olsaydı adını almila koymayı düşünüyordum ama bu bebişte kısmet olmadı

Em16 ilk kızımın adı AHSEN BERRA
    Doğacak kızım inş obada ZEYNEP SERRA ANLAMLARINI ÇOK ARAŞTIRDIM ÇÜNKÜ ÇOK ÖNEMLİ BABA SORUMLUYMUŞ O BUR TARAFTA ANLAMLARININ IYI OLMUP OLMADIĞINDAN. KURANDA GEÇİYOR AMA ANLAMI ÇOK ÖENEMLİ ARASTOR CANIM KOYACAĞIN İSMİ

Em16 ben Elif Tamay koyucam kızım olursa. Tamay dolunay demek çok hoşuma gidiyor

Papatyam17 ilk duydugumda ismin güzelliğine daha sonra anlamına bayıldım 19 haftalık hamıleyim kızıma allah nasip ederse mihra isimini vericem 🥰

Merveyyyy anlamı da çok güzel bizde Lena düşünüyoruz iki isim koymak istiyorum diğerine karar veremedik ama Lena çok içimize sindi

Em16 benimde kızım olacak inşallah ismini Menesa koyacağım tüm sıkıntıları unutturan mutluluk getiren demek yusuf peygamberin kızının ismi oğlumun adida yusuf ❤️

Benimde kızım olucak İnşallah..🙏
      İsmini HAZAL BENAN koymayı düşünüyoruz… 🧡🐣

Em16 sanırım 10 kız çocuğundan 10’unun ismi alya, arya,asel ve lina 😅 inşallah gönlüne göre beğenirsin ama farklı isimlerden🙏🏼🤭 kızım olursa Mihra düşünüyorum ama oda çok türemeye başladı vazgeçebilirim

Tuba0202 Alya zaten çok güzel isim Aksa mescidi aksa da n geliyor da onun önünde mescid olunca yakışıyor ama işte isme gelince hoş durmuyor. Cami ismi vermek ne kadar makul ki sizce

Em16 allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 bizim de kızımız olacak ismi Zeynep Gökçe inşallah

• Em16 bunu yanıtladı.
          • Em16 bunu beğendi.