Kız İsimleri ✨
Em16 Kızım olursa Mona koyarım demiştim ama oğlum olacakmış 😅 Mona’nın farklı dillerde anlamları var benim çok hoşuma gitti önerebilirim. Onun dışında Aren, Arya, Vera, Minel, Maya, Lara, Kayla, Kayra, Ecrin, Ecmel, Talya birçoğunun anlamı çok güzel bakarak seçenek açısından değerlendirebilirsin. Sağlıkla al kucağına 🙏🏻
Benim henüz cinsiyet belli değil ama kız olursa İnci koymak istiyorum ismini 😝
Kuranda gecen her ısım ıyı olur dusuncesıyle kurandan ısım koymayın isimagırlıgı dıe bır durum var.. ben cemre koycam nasıpse11 gun sonra kabuscazz kızıma
Em16 Lena ismi çok naif geliyor bana. Ben kızımın adını Lena koyacağım 🌺
bu_partideyalnizsin cennet kapısında bekleyen melek demek
Duyguuus6 bana öyle gelmiyor
Kahveseverr kuzenim var Ahsen Betül güzel isim gercekten
Yahyasaliha biz eşimle evlenmeden önce konuşmuştuk şimdi de kararımız değişmedi 🌸🩷sağlıkla gelsinler 🌸
Hdemir1618 aden isminin anlami şüpheli iyice araştırmak gerekiyor
TKumsall minel’in hiçbir anlamı yok arapçada ki bir ek sadece buradan bilgi vermiş olayım :)
Sehrazatt Ne güzel sağlıkla sihhatle gelsin İnsaAllah ❤️
Em16 ben Ayça istiyorum hem Türkçe hem de benim adım Hilal onunda karşılığı Ayça demek :) yanına belki piraye ekleyebilirim
Ayça Piraye olabilir bakalım:)###
Em16 biz de 25+1 iz. Alya ismini çok beğeniyorum. İkinci isim olarak Lina, Vera, Serra kulağa hoş geliyor ama eşim iki isim istemiyor bakalım neye karar vereceğiz 🥹
Kubrademirli lina o kadar çok var kiiii bence tek isim daha iyi :)
Basakhilal cennetteki inci tanesi anlamına geliyor açıkçası benim araştırdığım isimler anlamlarıyla birlikteydi anlamı hoşuma gitmeyen isimleri tutmadım, yinede teşekkürler.
Basakhilal bende sordum yorumları görünce hiç bir sakınca yok dediler