nurgulakdas27 Allahkahretmesin1 ilk gebeliğim de suyum gelmişti tam 36.+4 de ama çok şükür kğveze girmedi
Bet1 Allahkahretmesin1 34+0 da yaptım girmedi kuveze. Bebiş doğmadan belli olmuyor kuvez işleri canım
Allahkahretmesin1 Nhlhmz11 nurgulakdas27 Sltnbyzt Bet1 aysh_23 Teşekkürler ederim bebeğim haftasıyla uyumlu çok şükür nişanım geldi düzenli sancılarım çıktı 1 cm de açılmam varmış serum taktılar bitmesini bekliyorum tekrar nstye gireceğim sancılar azalmamışsa doğuma alacaklar inşallah biz de girmeyiz küveze
ipek-karadag80 Bet1 Yeni mi oldu dogumunuz bende bugün 34+0 oldum da merak ettim sezeryanmi bir de erken olmasının sebebi neydi
Bet1 ipek-karadag80 5 sene önce oldu 5 yaşına 3 temmuz da girecek oğlum hiçbir sağlık sorunu yok çok şükür. Makat geliş olduğu için sezeryan oldu. Bir anda gece suyum geldi hiçbir nedeni yoktu. Şimdi ikinci hamileligim 36+3 olduk
ipek-karadag80 Bet1 Benim oğlum da 32 haftaya girdik hemen baş assagi oldu yani bende şasirdim erken diye hatta beni de bu hafta çok rahatsız etti yuruyemiyorum bile sancı oluyor resmen çıkacakmış gibi korkuyorum acaba erken olur mu diye
Bet1 ipek-karadag80 32 haftada bad aşağı olması çok normal bebekler genelde 25 27 gibi doğum pozisyonu yani baş aşağı dönerler çok normal. Bir sebep yoksa erken doğum için korkmanizi gerektirecek bir durum da yok. Baş aşağı olduğu için baskı olması da çok normal. Bir sorun olsa doktorunuz söylerdi zaten
Allahkahretmesin1 HButun ultrasonda 3100 çıkıyordu ama dün gece doğum yaptım 2700 doğdu şükür küveze girmedik
HButun Allahkahretmesin1 çok şükür rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim de şuan ultrason da 2700 çıkıyor 37 de doğum planlanıyoe birazstresliyim
Nhlhmz11 HButun benim ultrasonda 3 kilo 50 Gr civarı çıktı aynı gün doğum yaptım 3 kilo 35 Gr doğdu 37 de, ama hastaneden çıkarken ödemi falan atınca 2900 le çıktık çok şükür şuan üç buçuk aylık ve 7 kilo olduk 😇