FKRKS29 Mervelina ben 5+1 ken kanaman ile gitmiştim acile baktılar vajinal olarak kese yok dedi 5+5te normal doktora gittim kese 5 mm olarak gözüktü daha küçük canınızı sıkmayın cok hızlı gelisiyolar ❤️
Yeniannis-s Mervelina bende yatın gideceğim karından mı muayene rttiler öyle olunca gözükmeyebiliyormuş
Ezoo28 Mervelina benim 5. Haftada gozukmustu ama herkesin farklı oluyor sanırım bır de başka doktora gidin bence 1 hafta sonra
Poncikpanda Eymen-123 alttan baktı mi peki görmesi lazimmis madem. Benim teyzeme dr karından göremeyince dış gebelik olabilir felan demiş o da başka dr gitmiş alttan bakmış görmüş kadın keseyi yani doktor var doktor Allah iyileriyle denk düşürsün
Aytac27-07 Eymen-123 korkma canım benim değer 3806 iken karından gözükmedi, vajinadan muayene yaptı doktor gözüktü,,geç döllenme olabilir
mislinabulut Görünmemesi normal 2 hafta sonra giderseniz hem bebeği görürsünüz hemde kalp atışını duyabilirsiniz 🥰
Poncikpanda Eymen-123 beta degeri kişiden kişiye çok fark ediyor ama sıkmayın canınızı sağlıkla görürsünüz inşallah ilerleyen süreçte
ilkimn-k Eymen-123 beta 1500lü seviyelere çıkınca kese görünür demişti doktor ama benim 3000 iken alttan görebilmişti. Kesenin konumu bile bazen görmeyi zorlaştırıyormuş.
Eymen-123 Aytac27-07 teşekkürler ınternette gezınce ınsan psikolojikmen kötü oluyor cunku korkutucu şeyler yazıyor
dolunayes Eymen-123 kese görmese alttan bakilmali zaten aaka gibi cidden doktorlar bta da cok guzelmis görürdü benim 4+3 de alttan goruldu ugrasmak istemiyolar gec git hesabi zaten alttan bize zor saka gibiler kuzum
Aytac27-07 Eymen-123 Evet maalesef internet öyle😐zaren bazı doktorlar da diyor internetye yazılanlara güvenmeyin diye
Eymen-123 dolunayes agrı Doğubeyazıt’tayım şuan devlet desen sıra bulmak ımkansız tek bır özel hastane bır doktor var oda ağzından bır kelıme almak zor
dolunayes Eymen-123 benimde ilk valla ama doktor isinamazsan zor valla iyilerle karsilastirsin rabbim