Skn23 Elis-im hastanelerde danışma oluyor genelde giril katlarda hasta yatış çıkış vs bunların olduğu bir bölüm direk ordan fiyat öğreniyorsunuz . Sürekli değişiyor zaten hep bir artış söz konusu. Hastaneye gidince direk sorun öğrenin
xilda Semanurkan1 bende bu hastaneye gidiyorm ve fiyatına şok oldum ya. Yanında medical park var diye mi anlamadım ama gercekten cok ucuk bi rakam bence ve de zamlanacak tekrar ben Temmuzda dogurucam :/
Dilek1903 Asel-2023 oooo maşallah Allah bağışlasın ben iki tane istiyorum ya yeter tabi yinede Allah nasip ederse başımızın üstünde yeri var ama maddi olarak ta manevi olarakta 2 ideal herşey çok pahalı anca yetişiriz gibi 😂
Asel-2023 Dilek1903 bende öyle dedim hep bı kızım bı oğlum var sonra Rabbim hediye etti ama çok sevindim 🥰 üzülmedim valla 🤣
Gamzeizmir35 Elis-im geçen çarşamba günü İzmir Can Hastanesinde doğum yaptım. Normal ve ya sezeryan fark etmeksizin 15.500 tl idi.
defneveannesii_ Elis-im İzmir’de medicana da hasta yatış birimi var oraya sorup bilgi alıyoruz☺️ şu an güncel 20 bin doğum, temmuzda zam gelecekmiş💆🏼♀️
sevcanbyhtn Elis-im satin alma bolumu var fiyatlari orayla gorustuk bizde dun kontrolum vardi sezeryan + kordon baglatma 12.000 tl fakat asgari ucrete zam geldigi icin benim dogumda eylulde olucak o zamana kadar artacakmis onceden odeyelim dedik kabul etmediler eylulde tekrar sorucaz rahat 15.000 falan olur
gozdegr Hastahanenin ücret fiyatlandırma departmanından fiyat aldık geçen iki hafta önce iyi ki de almışım çünkü aynen arkadaşların dediği gibi temmuzda zam yapacaklarmış 18bin tl eğer spinal anestezi durumu olursa (sezeryan) ek 1000 tl daha alacaklarmış.
Dilek1903 Asel-2023 tabiki mutlu bir evlilik olduktan sonra her yavru eve yeni bir heyecan hiç üzülünür mü benim olursa bende elbette sevinirim ama bakalım kısmet 😇