Beyzanrkrkmz Elis-im hasta hakları gibi bi bölğme gidip sordum yani danışmaya sor onlar yönlendirir bilgi konusunda bizim 8500 doğum medar hastanesi☺️
Dilek1903 Asel-2023 öyle deme o kadar hızlı geçiyorki ben sanki dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim 4 haftalık 5 haftalık derken 37 olduk her anının tadını çıkar zorlu ama güzel ve heyecan verici bir süreç hamilelik 😇🥰
ilkimn-k Elis-im Trabzon’da 7M hastanesi normal doğum 4.000, sezeryan 5.000, epidural +1.000 ve 1 gece yatış 1.000 dedi. Medicalden doğum paketi sorduğumda 2 muayene+doğum+1 gece yatış 13.000 demişti.
Tugraseda Elis-im doktorlar pek bilmez danısmadan net bilgi alın. Ve doğum ücretine neleri dahil ediyolar öğrenin kelime oyunu yapıyolar bazen. Aa bi bakmışsın söylenen fiyatın üstüne cıkmıssın o dahil değildi bu dahil değildi. Benim doktorumun kliniği var belli bi hastaneye bağlı değil o yüzden belli başlı hastanelerde doğum yaptırıyo ve üclendirmesi daha farklı oluyo o yüzden para konusunu doktoruma sordum. İnşallah 3 ay içinde zam yemem😂
defnezumram Elis-im şubatta aldım doğum paketi bütün testler doğum diyetisyen desteği bebeğin ilk muayenesi ve topuk kanı aynı şekilde benim muayenem ankarada 17 bine anlaştık
ilkimn-k Dilek1903 marsada bir kere muayene olmak zorunda kaldım gerçekten bu kadar rezil bir yer hiç görmemiştim, odaya 10 kişi birden aldılar sadece kalbi hala atıyor mu diye sorabildim 2 sn bakıp bıraktı ne soru sordurdu ne kendisi bir şey anlattı doktorun 😏
Dilek1903 ilkimn-k aynen öyle ben daha hiç kendim için gitmedim oraya çok şükür Allah oraya muhtaç bırakmasında ama başkaları için gittim ve o kadar çok şey duydum ki önünden bile geçmiyorum desem yeridir
Semanurkan1 Istanbul gaziosmanpaşa özel yeni yüzyıl hastanesi normal doğum 15 bin , zorunlu Sezaryen 18 bin,isteğe bağlı Sezaryen 20 bin ama temmuzda zam gelecekmiş tekrardan
xilda Semanurkan1 bende bu hastaneye gidiyorm ve fiyatına şok oldum ya. Yanında medical park var diye mi anlamadım ama gercekten cok ucuk bi rakam bence ve de zamlanacak tekrar ben Temmuzda dogurucam :/
Dilek1903 Asel-2023 oooo maşallah Allah bağışlasın ben iki tane istiyorum ya yeter tabi yinede Allah nasip ederse başımızın üstünde yeri var ama maddi olarak ta manevi olarakta 2 ideal herşey çok pahalı anca yetişiriz gibi 😂
Asel-2023 Esranrbal evet bayram sonraso articak mış Doğukan beye aldım ben Kadriye hanım da var o da 15 bin
Senle1 Elis-im canm ben doktora sordm çünkü doktorun belli bı indirim yapma hakkı oluyor yani her özelde böylemi blmiorm ama bende böyleydi doğum haneyi felan da gezdirmislerdi bana hatta doğumda yanında olucak diye ebemi bile cagirip tanıtmışlardi ebemlw doğum haneyyi gezmistik