S68 Sevgilv doktor tam net bişey söylemedi ama iki gün bekle sonra tekrar ver yükselirse vardır yoksa yok dedi sence kesin pozitif mi
Sevgilv S68 şöyle değerin şu anda pozitif ama muhtemelen artışı da görmek istiyor çünkü sonrasında kese oluşumu bebeği göreceksin ve nihayet kalp atışını duyacaksınız inşallah 🙏 🌸
Sevgilv S68 yanıltmak istemem seni o konuda net bir bilgim yok ama şu anda kanında hcg denilen gebelik hormonu var o kesin bunun inşallah değer olarak yükselmesi gerekiyor hepimiz için geçerli bunu bekliyoruz inşallah Allah’ın izniyle yardımıyla inşallah 🤲🤲
Sevgilv S68 eksik olma Allah senden razı olsun inşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah emin ol kalp atışlarımı hissediyorum heyecandan sabırla duayla bekliyorum inşallah Rabbim inşallah
Sevgilv S68 orada olduğunu hissediyorum ve bu bana güç veriyor dualarımız birbirimize inşallah Allah’ın izniyle hazinesi geniş sonsuz
HaticeNur16 Sevgilv hastanenin sitesinden bakabilirsin canım inşallah güzel sonuçla bizleri de müjdele 🤲🏻💕
Sevgilv dolunayes e-nabızdan kontrol edip duruyorum poliklinikte verdim öğlen gibi halen daha yok sonuç dua edin inşallah Allah hepimizin duasını kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏
Sevgilv HaticeNur16 ayyyy inşallah inşaallah yok poliklinik var hemen yanımda öğlen vaktiydi verdim kan halen daha yok e-nabızdan kontrol edip duruyorum🌸
Sevgilv HaticeNur16 Allah razı olsun senden güzel kalbinden gönlünden ne geçiyorsa Rabbim sana nasip etsin inşallah 🙏