ilay05 Bugün 11+3 olduk ve ikili tarama için doktora gittim bana folik asiti bırak multivitamin başlayalım dedi. Siz folik asiti ne zaman bıraktınız kızlar??
Belginylmz ilay05 12 haftalık oldum hayla folik asit kullaniyirum cuma günü ikili tarama testi için gidicem bakalım bırak dicekmi
Elfyns ilay05 bende 11+4 üm kullanıyorum dün ikili için gittim sonuç için 2 haftaya gelince vitamin veririm iç o zamana kadar dedi
Anneadayi0404 ilay05 2 3 aylıkken kullanılıyor sonra bırakıyorsun başka bir vitamin ilacı söylüyorlar
ilay05 Verdiği vitaminin içeriğine baktım onda da folik asit bulunuyormuş acaba o yüzden mi folik asiti bırak bunu iç dedi ya
Merve_vrl Ben hamileliğimin 23.haftasindayim ve hâlâ kullanıyorum ama şöyle bir şey,benim doktorum Regenesis Max verdi,içinde hem folik asit hem vitaminler varmış. Belki size de bu tarz bir ilaç verecektir.
Nisanannesi34 Folikasit 12.haftaya kadar kullanılır zaten canım, multivitamin yerine de her bir vitamini ayrı ayrı almanı tavsiye ederim🧡
Cansut20 6.hafta aile hekimi devletin verdiği folik asiti verdi yarım içiyordum günde kadın doğuma gidip bunu söyledim o yüksektir benim verdiğimi al dedi devlet karşılamıyor ismi folidoce kullanan var mi ücretini bilen
ilay05 Cansut20 ücretini de tam hatırlamıyorum 140 gibi bişeydi galiba emin değilim ama 1 kutu zaten 4 hafta gidiyor tam