Azrakbay0 @Serifeeenida son adet tarihinin ilk günü gebelik sayım günüdür o günden başlayarak sayacaksın
pelin1610 Yesiiimm ya bende de 2 gün önce bi damla gibi geldi bugün de bi damla kahverengi geldi normal dimii
MiaBaslck pelin1610 Kahverengi ve açık pembe normal kırmızıya dönerse sıkıntı diye biliyorum kahverengi yerleşmeymiş
Zeynebtahir sunshine_ olmaz merak etme, bende dun gitdim kalp atisi var dedi kese bos degilmis. Demekki insan doktora 8. Haftada gitse herseyi gorecek, boşa stres oluyor
sunshine_ Zeynebtahir inşallah bende görürüm canım doktorlar çok korkutuyor daha 4+5 ken gittiğimde boş kese olabilir demişti 5+6 da gittim keseyi gördüm bebeği göremeyince korktum
A_svgn Zeynebtahir şuan 5 haftalığım zor bekliyorum 😂 ama ne kadar geç o kadar iyi aslında haklısınız
Zeynebtahir sunshine_ banada yok dedi, perinatoljiye yolladi gebeligi sonlandirmaya karar versin diye bir hafta sonra gitdim varmis kalbi 🙄
reyhanh Mide bulantısı başlayan var mı 🫠 ne zaman başlıyormuş, Bugün keseyi gördüm, çok güzel bi duyguymuş :’)
Veybil Bende adetten 1 gün sonra öğrendim kan testi yaptırdım 117 çıktı bugun tekrar yaptırdım 5 gün oluyor 351 olmıs ultrasyona bayramdan sonra gideyim dedim sizce bayramdan sonrayımı bekkiyim yoksa gideyim mi hastaneye
Yesiiimm eozh Normal ultrasonda görünmedi vajinal bakıldı anca öyle göründü ama daha bebek ya da kalp atışı falan yok dedi bayramdan sonra tekrar gitcem
Rukenkuni Azrakbay0 canım seninle aynı şekilde ilerliyoruz benim hafif kahverengi lekem. Var Şendere aynı durum varmı
Azrakbay0 @"Rukenkuni Ben de lekelenme olmadı ama ben bir tane Düşük yaptım onda yerleşme kanaması olmuştu
Emsll Hilalars merhaba bende 6 buçuk haftalik hamileyim kese gördükten sonra başka doktora da gittim bikac gün sonra kesenin içi boş gibi konuştu bikac gün sonra kendi doktoruma gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyduk tavsiyem çok acele etmeyin tabiki sizin tercihiniz ama
Hilalars Emsll aynen bizde öyle düşündük devletteki doktor baktı kese 8 mm olmuş haftana göre güzel gidiyor kalp atışı için bayramdan sonra diyelim dedi en doğrusu beklemek diye bekliyoruz bakalım heyecanla 🥰😇
sunshine_ Zeynebtahir ya ne güzel canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı benim başıma inşallah bende duyarım🤲