crnmr Seydaeksi bende sürekli yatıyodum dün ne olduysa birden sancılarım arttı rahimde herhangi bir açılma yok önümüzdeki hafta sezeryan deniliyordu şuan hastanede yatıyorum sürekli nst çekiliyor serum veriyolar
YamacDemirinAnnesi Anneolyrmbn 37+6’ız yarın 38 olucaz inşallah 🙏🏻 Bugün doktora gidicez her hafta gidiyoruz her şey yolunda gidiyor çok şükür 😍🙏🏻 Sadece ben zorlanıyorum o kadar hareket ederken falan 😂
Anneolyrmbn YamacDemirinAnnesi canım doktor neler söyledi bebiş ne zaman doğucak her şey yolunda mı 😊
Anneolyrmbn Ellerim ayaklarım şişiyor bı kaç gündür. Hareketli biriyim de oysa ki. Size de oluyor mu kızlar?
Seydaeksi Anneolyrmbn evet canım sezaryen olcak😊 olur artık bu ağrılar ama işitmemeye çalış azıcık çorapsız durayım anında deli gibi ağrılarım çıkıyor benim
YamacDemirinAnnesi Anneolyrmbn her şey yolundaymış canım çok şükür 💙🙏🏻 40. Haftayı beklicez dedi 41 beklemeyelim dedi. Sancım çıkmadı o yüzden beklemedeyiz şimdilik 😍😇
Anneolyrmbn Aysetugbak 37+3 benim de. Henüz çatı muayenesi yapılmadı. Geçen gün nst girdim bişey çıkmadı. Doktor da bu saatten sonra bekleme zamanı dedi. Ama sabretmek çok zor. Artık doğsun istiyorum 🤗
Anneolyrmbn Hurma ye diyolar. Doğumu kolaylaştırır. Kasılma yapar falan diyorlar. Ama ne kadar doğru bilemiyorum. Bı fikri olan var mı?
Aysun YamacDemirinAnnesi Doğurmadın mı hala canım ben doğum yaptım salı 2:45 te yani çarşamba günü kucağıma aldım oğluşumu 😍🤗Darısı senin başına inşallah
YamacDemirinAnnesi Aysun normal doğum mu yaptın? Gözünaydın buarada Allah analı babalı büyütsün çok sevindimmm 😍💙🙏🏻
Aysun YamacDemirinAnnesi Çok zordu ama oğluşumu alınca kucağıma bitti geçti hepsi 🤗😍 Geçen hafta bu zamanlar sancılarım başlamıştı biraz geç doğurdum 😵