kubraaksoy Kızlar nasıl gidiyor hamilelik hangi belirtileriniz var . Bir de bu haftalardan sonra doktora gitme sıklığınız nasıldı
acemianneex kubraaksoy 33+6 olduk Cuma günü randevum var bu zamana kadar 3 hafta arayla gittim cuma günü bakacağız artk
Minis122 kubraaksoy 33 haftaligim hastamede yatiyorum pazartesi gunune ladar yatisa devam buyuk ihtimal dogum.olucak
izlmisik-16 kubraaksoy 34 haftalığız ve ellerim ayaklarım daha da şişmeye başladı , mide yanmam çok fazla neyse ki kızım gayet iyi 🤲🏻 doktorum artık 2 haftada bir gelmemi söyledi, sonraki kontrolüm bayramdan sonra olacak inşallah 😊
Minis122 kubraaksoy benim bebek sad gore 33 haftalik ultrasonda 36 haftalik gorunuyor içerde sıkışmış bu yuzden sanci olarak. Donuyor bana erken dogumu tetikliyormus
kubraaksoy izlmisik-16 ben de 33+3um ama bebek 1 buçuk hafta önde dedi doktor bundan sonra 3 haftada bir gel dedi acaba ben de mi 2 hafta sonra gitsem Minis122
Xname 33 e yeni girdim merak ettiğim beyazımsı akıntınız arttı mı? Akıntı evet hamilelikte hep var ama böyle krem gibi geliyor bir kaç gündür birde sabah ellerimin ağrısıyla uyanıyorum 2 gündür bakalım daha neler olacak. Çabuk yorulmada çabası
pelinden kubraaksoy en son 32 haftalıkken gittik bir dahaki randevumuz 35.haftaya kaldı bayram sonrasına. Doktorumuz zaten 35’ten sonra her hafta görüşmemiz gerekecek dedi 😊
izlmisik-16 kubraaksoy yani bana 32 den sonra 2 haftada bir gelmemi söyledi , her doktor farklı tabi bişey diyemem belki bir sonraki gidişinizde 2 haftada bir gel diyebilir 🙄
kubraaksoy Panda09 bir dahaki kontrolün ne zmn bı gorunsen iyi olur ama yalancı sancı da olabilir uzaninca falan geçmiyor mu
Yrgnnnnnn kubraaksoy 33+0 dan merhaba. Bu hafta aşırı ağırlaştım. Göbeğim çok sızlıyor sanırım içten yırtılmalar olıyor ondan diye düşünüyorum. Birde aşırı derecede bel ağrım var fıtık la beraber iyice kötüleşti sürekli yatıyorum oturamıyorum bile
Panda09 kubraaksoy ya yatınca hareketleri cok sertleşti sürekli tuvalete çıkmak istiyorum büyük tuvaletimi yapmak istiyorum onu da anlamadım ama tuvaletim de gelmiyor