Papatyamoms Ayssayss onu sormuştum zaten Ergün beye Kolay kolay normal bekliyorsan bı sekılde sez doner Kimi gördüysem boyle bu normal istiyorsan devleti dene derim Sağlıkla kavuş bebegıne 🌸
Ayssayss Papatyamoms hatice hanıma gidiyorum canım, sırf bu bayram muhabbetine sezaryen mi olsam dedim ama doktorum normal doğum yanlısı kabul etmedi 😂😂
ballikedii minikoannesi123 valla bende şuan 37+3 üç 26 sı 38+1 oluyorum ama 3 temmuzda alırız dedi makat geliş bebek 39+1 de alıcam dedi aynı korku bende de var ya bayramda sancı su olayı olursa ilk gebeliğim anlamıyorum da bel ağrısını falan
minikoannesi123 ballikedii off resmen aynı durumdayiz yaa 😊 inşallah her şey planladığımiz şekilde gider. Beni uyardı ama bugun bayramda iyice dinlen bir yere ziyarete falan da gitme dedi ne olur ne olmaz diye heralde 😁
ballikedii minikoannesi123 banada dedi evden şimdiden çıkma ev işi temizlik yemek yapmıyorsun evde dur yat dinlen sürekli dedi 😂
gozkarag minikoannesi123 valla benim doktorum da bayram sonrasında izinliyim sonrasında sen aniden doğm yaparsın belli olmaz alalım 38de dedi
minikoannesi123 gozkarag sizinki bayram sonrasi izinliymis ama riske atmak istememesi çok normal aslında
nefessmommm minikoannesi123 kuzum sen içini ferah tut öncelikle sağlıkla kucağına al Acil durumda koca hastane bir iki tane ebe yoktur ya illa eve ya da doktor çağırırlar ve hemen müdahale yapılır kaygılanma kendini de bebeğini de strese sokma
minikoannesi123 nefessmommm o kadar haklısın ki stres yapıyorum ama her şey olacağına variyor canimm🙏🌿