Merhabalar bugün 38. Haftama girdim, Allah nasip ederse doğumum normal olacak. Normal olacağı için bayramda doğum yapma ihtimalimde bi hayli yüksek. Bende sizin gibi bi durumdayım, doktorum benimle uzun uzun güzelce konuştu. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben bursa inegöl ilçesinde yaşıyorum,burada 2 tane özel hastane 1 tane devlet hastanesi var. Bayram resmi izin olduğu için ve küçük bi ilçede yaşadığım için nöbetçi olarak kalmıyorlar. Doktorumun söylediklerini anlatayım ; doğum için sadece doktor değil, anestezi ve çocuk doktorundan ebesine hemşiresine herkesin yani belli başlı bi ekibin olması gerektiğini söyledi. Bayramda izinli olacaklar, doğum başlarsa buraya gelsen ebeler kontrol etse ben dahi burda olsam ekibi geçtim çocuk doktoru olmayacağı için doğum için senin yatışını yapamayız dedi, hatta ben aşırı üzüldüm o da çok üzüldü bana kalsa eve gelip doğum yaptırayım ama işler o şekilde yürümüyor dedi. Öyle bi durumda eğer doğum başlarsa boşuna buraya gelmeyin direk devlet hastanesine gidin dedi,hatta durumu 2 hafta önce söyledi öyle bir şey yaşanırsa gelipte yatışımı yapamayacakları için şoka girmeyelim diye. Devlette nöbetçi olarak bulunuyorlar ve onlar alışık bayram vs durumlarında da kendi hastalarından olmayanların doğumuna dedi