Deletedmom411 Deryadeniz63 açıklık var mı diye alttan bakması lazım eğer ki açıklık varsa doğumu durdurmak için hap iğne serum ciğer geliştirici iğne yapılıyor suyunuz gelmez korkmayın doktora baktırsaydınız keşke
Deryadeniz63 Deletedmom411 doktorum zaten dedi de ne bileyim cok korkuyorum o masadan sandalyeden urpertio beni baya bide dedigim gibi suyum patlar diye korktum 😭
Filizsmh Deryadeniz63 Amin 🙏 Gününde almam mümkün görünmüyor artık doktor en fazla 1 hafta bekler dedi ama ben 35e da razıyım biraz daha kilo alıp gelişsin en azından. Sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏
Deletedmom411 Deryadeniz63 korkma canım korkulacak bişey değil 15 saniye bile sürmüyor çok kolay kendini kasma hiç birşey hissetmiyorsun, doktorun önlem alır en azından bakalım derse baktır bebeğin herşeyden önemli
Zeliha66 Deryadeniz63 büyük ihtimal küveze önlem amaçlı girecek canım girsede çok kalmaz üzülme dua et bol bol☹
Melhaercan Deryadeniz63 arkadaşımda sizin gibi 36 haftalık doğum yaptı sancıları çıkmış doktor alttan baksınlar ebeler demiş ve 5 Cm açıklık olmuş 1 saat içinde doğum yapmış 2800 Kilo sağlıklı sıkıntısı yoktu ikisininde
Deryadeniz63 Melhaercan ultrasyondan bakmadi yarin sabah ac karnina gel dedi bakicaz yarin bakicaz kilosuna tabi sabaha kdr sorunsuz sekilde kalirsak 🙏🏻
Melhaercan Deryadeniz63 Rabbime emanetler onlar anne karnında sıkıntı yapma ki bebeğı etkilemesin annesi ne zamanında doğupta küvezde kalanlar var zamanı deil sağlığı çok önemli bu durumda allahin izniyle kuveze konmaz korkma dua et bolbol
Deryadeniz63 Nuray-kerdem yazdim ya ultrasyondan bakmadi diye yarin sabah bakicak ancak ozmn kilosu belli eder