FKRKS29 kevserky yaaaa sağlıkla sihatla kucağınıza alırsınız insAllah çok mutlu oldum🥰❤️ çok güzel hayirli günler yaşarsınız ailenizle insAllah🥰🥰🥰🥰 Amin amin insAllah ❤️❤️❤️
YesimAykut Mucizeolsuun bende de aynısı oldu canım hem de 2 hastane birden göremedi bebeği, 7.haftayı geçince gördük duyduk kalp atışını çok şükür, hiç endişe etme
Dygu1122 Mucizeolsuun 5 haftalıkken keseyi gördük kese boş embriyo henüz yok erken olduğu için dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi hafif lekelenmem olmuştu 6. Haftada gittim kontrol için kalp atışı duymuştuk endişelenme erken o yüzden boştur
Tulayim kevserky merhaba benim de kese var Yolk kesesi yok . Ama embriyo ya benzer bişey var . Bugün kanama oldum . Doktora gittim ilaçları kesti düşük yapmamı bekliyorlar . Bebek kalıntılarında siz bişey görmüşmüydünüz
themoonrose Mucizeolsuun geç döllenme olabiliyor 2.ye hamileyim ikisindede bos kese gorduk 1 hafta sonra kalp atisini duyduk
Tulayim kevserky iyi maşallah çok sevindim . Yolk sac gözükenler boş gebelikten korkmasın . En geç 8-9 haftaya kadar kalp atışlarını duyabilirsiniz inşallah 🤗❤️ darısı bana diyelim . Benim pek umut yok gibi Kese büyüyor ama boş olarak 😔
FKRKS29 2512tugbaclk maalesef özel hastaneyede gittik baktılar ortada aynı tanıyı koydular boş gebelik geçiriyorum, sordum kendime düşer mi diye önümüzdeki haftalar kendi atar vücuttan dedi kurtaj önerdi dedik bekleyelim vucud atmazsa kürtaj olucam
2512tugbaclk FKRKS29 bende 4+4 de öğrendim 10 gün geçti bugün 5+6 oldum fakat sadece kese büyümüş bebeği göremedik
Hafizebirhanim Kesenin icinde buyuk ihtimalle yolk kesesinide gormustur yani bebegin olusacagi keseyi (: hic birsey gormese bos kesengorse haftaya gel demezdi. Hayieli olsun (: