B_Senbulut Deletedmom_79 Kısmetse kızımın ismi olacak 🤍 Çok kibar kız bebeğe çok uygun bir isim. Adıyla büyüsün 🙏🏻
My_Angels Deletedmom_79 kız bebege isim bulmak çok zor 😞bizde başta kumsal demiştik dogdu masal şura koyduk🤣şuan 20 haftalık hamileyim bu da kız hoşuma giden her ismi not alıyorum sonra karar veririz diye🤣ama bilge ismi çok güzel beğeniyorum o ismi
Beceriklianne Deletedmom_79 yigenimin adı Bilge tomris adının ozellerini okdar iyi taşıyor ki daha doğar doğmaz bilgili bilgili baktı Dr . Şimdi bile öyle çok akıllı . Ve çok güzel bir isim bence
Agg0207 Deletedmom_79 berenide düşünüyorum ama aşırı yaygın artık bilge çok güzel ama aslnda anlam olarak bence çok iyi insan ismimin anlamlarını taşıyor gerçekten
Birbebetoannesi Deletedmom_79 Bilge ismini çok severim, kızım olsaydı adını kesin koyardım. ilkokul arkadaşımın ismiydi bir de çok asil bir kızdı☺️ Kendisi şu an psikiyatri uzmanı🤗
Bircandeniz RabiaB ya kusura bakma şimdi görüyorum uzun zamandır giremedim. Daha 4 aylık çook sakin uysal bir bebek bakalım ilerde nasıl olacak
Deletedmom_79 Bircandeniz benim kızım da doğdu bilge koyduk 🥰 Allah sağlıkla büyümeyi nasib etsin tüm bebişlere🤲🏻