mommys1 Arseee benimde aynıydı bebis Allaha sükür daha hiç kusmadım sadece bulantım vardı bebeğimiz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil
Arseee mommys1 aynen kussamda sukur der gecerim Allah nasip etmis sikayet etmek dusmez 🤲🧿 saglikla gelsin tum bebisler ☺️
Havva122 Bende 11+2 suan mide bulantısı eskiye göre daha az bir hafta sonra kontrolüm var bir ay geçti gitmeyeli cinsiyet belli olur umarım🥲🥲🥲
Melodimm Arseee 11 haftayim bende.Bulanti azaldı ara ara oluyor.Simdide vajina pelvikde batma var🤷🏻♀️
AleynaResul Melodimm bu hisde tek değilmişim benimde gün boyu oldu bi gün sonra geçti bazen ara ara batıyor 😃
Defnesmom_ Arseee bende 11+2yim :) benim göbeğim biraz belirgindi hattangeöen gün göbeğim biraz inmiş gelince gözüme korkup acile gittim :) ama sağlıklıyız bi sıkıntı yok şükür bende bayramdan sonra gidicem kontrole :)
AleynaResul Melodimm ben büyüyünce olur sanıyodum şahsen ablam doğum yapmak üzere acıyor diyip duruyo 😂
zynb_ozkn Arseee 10+4 bende bu ara acaba diyorum bisey mi oldu aksamları 9 aylik gibi oluyor karnim sabah normal yemekten oluyr bence 🤣
KumCi Arseee ben de hep kafaya takıyorum acaba bir şey mi oldu niye göbek büyümüyor diye 😂 kontrole gidince doktor her şey yolunda gidiyor deyince rahatlıyorum 😂
znkara Arseee 11+3 haftalığız bizde bir hafta önce gittik muayeneye herşey yolundaydı çok şükür mide bulantılarımın azalmasını beklerken daha çoğalıyor umarım bu durum uzun sürmez 🤦🏻♀️