Bahar53 Ağustos da doğum yapacak anneler neler aldınız hangi siteden alışveriş yaptınız yazar mısınız
Nur_50 Bahar53 ben h&m aldım zıbın ve alt takım çorap aldım tulum aldım her iki cinsiyete göre soft renkler 😃benim 2 şubat gözüküyor Zara ve ebebek alacaklarım var
Kizilciksurubu Bahar53 Ben en çok ebebek’ten alışveriş yaptım. Zıbınlar, alt üst takımlar, kısa kollu penyeler, mendiller ve tabii ki bez :)
Seyma-10 Trend yoldan aldım önüme denk gelen mağazalardan e bebekten aldım birde instagramdan miniko baby’s sayfasından yaptırdım bi çok şey
Hamalp Bahar53 bikac parça lcw aldım yeni doğan olarak 3 parça 3 6 ay olarak 3 parça aldım bu hafta almayı düşünüyorum belki bayramdan sonra hatta. Yaz bebeği olacak ne alınır bilmiyorum da. İlk giyeceği ince uzun olur heralde o tarz bakıyorum yazlık
Aecer Bahar53 zıbınları h&m ve zaradan aldım. Tulum pijama vs genellikle biorganic ürünlerini aldım babymall dan ya da internet sitelerinden.
yasolinko Bahar53 lcw e bebek biorganic kitikate carters h&m pierre cardin mamamielbaby fenerium… yani nerde neyi begenırsem onu aldim🥹🫶🏻
Gumus25 Bahar53 civil ve e bebekten aldim genelde arada trendyol ve instagramda bazı sayfalardan aldim