Cansu3yldrm Minikmucizelere benim kesemde yuvarlakti şimdi ergi burgu kız alakadi yokmuş çünkü utrasyonda değişik çıkıyor kese normalde tabikide kese yuvarlak
Cananarda Minikmucizelere bende 6+0 9 gün önce gittiğimde kese olmamıştı doktor 10. 15 güne olur dedi sizinki göründüm mü?
Elenora Bebehlimmm benim yuvarlaktı herkes kız dedi oğluş oldu 🤣 bende yuvarlak suratlı diye yorumluyorum bizim yüz yapısı öyle 😍🤣
Esraaaaacun Cansel-2609 bencedeee 😍 aslında bu durum hoşuma gitmiyor değil kiloyu çabuk verirsiniz diyorlar ayyy 😀😀😀
Esraaaaacun Cansel-2609 ayyy ben kendi kilomun dışına çıkınca geri dönmek istiyorum 55 ile hamile kaldım 66 yım şu an 😀
Hanife4416 Bacım alakası yok cinsiyet döllenme sırasında belirleniyor ve kese oluşum şekli kadının hormanina bağlı oluşuyor
Ezgiaek Ne çin takvimi ne de başka bişeye bakmadım😄 keseden cinsiyet tahmin edileceğine de asla inanmıyorum… ıster istemez bir beklenti oluşabilir insanın kafasında.
ElifKarata Bbuusra resm yükle yazıyor canm anasayfada ona tıklayınca yükleniyor en sonunda link çıkıyor o linki kopyala buraya yoruma yapıştır