goncacan canım benim amaliyat haneye girdim önce kalbin ritim için bantlar tansiyon altesi vs takiliyorlar sonra belden iğne oldum ben iğneden cokmkorkarim acimadi ayni kan aldırır gibi doğru durursan ben birde panik atak hastasıyım sonra 1 dk sürmedi uyustum ama diyorum ki baslamayin hisediyorum falan neyse baslaamdik dediler 5 dk geçti beebgi verdiler sonrada bı 25 dk falan sürdü kısa sürdü yani sonda iğneden hemen sonra ama hiç anlamıyorsun takılırken amaliyat yarım saat sonra uyuşma.gitti benimm karnım çok küçüktü birde bebek 2.700 doğdu doktor az eksti oyuzden sezaryan yerim çok değil 12 15 cm falan zaten çok güçlü iğneler yapıyorlar serumlar vs ilk gün ağrı olmadı pek diğer günü sabahına absladi onu da dedimmhemen güçlü bir tane daha ayağa kalkmak zor olmadı dedikleri gibi karnıma t 6 defa bastirdilarama çok değildi canım öyle çok acimadi ben o kadar buyutmusum ki inan benle giren herkes 2 3 sezaryana girenler ilknolanalr nasıl bağırıyor ben ağrı geldikçe bebeği kucağına aldım ona bakıp geçecek dedim yürüdükçe açılışın sakin açıyor diye.yurumemezlik yapma birde sütun 2 3 güne ance gelir benim 3 güne geldi ilk 3 gün devam sütü verdim ama pes etmedimde emsin diye baya ugrasdim ve becerdimm valla korkuluğu kdr yokmuş ya insallh seninde kolay geçer valla ben bu korkuyla panikle sezaryan oldusam herkes olur benim canım çok tatlıdır da 😊 bol bol yaxdim aklına takılan varsa sor yine canm