Ayce09 PrensinibekleyenAnnee Bende aynı şeyi yaşadım bugün,perinatolıji doktorum 12 haftada biri kız birii erkek dedi %95 oran verdi bugün 17+0 devlette ikiside kız dedi 😒 gitmedim kendi doktoruma daha
PrensinibekleyenAnnee Zekiye45- kelin merhemi olsa kendi basına sürer bacım.ben kendiminkini bilemedim ki 😂
Dilan_ylmz @PrensinibekleyenAnnee cinsiyetini gösterseydi kağıdı gormuycektim ama gostermedi bacağını kapatmış o yüzden bende söylemeyin diyince herhalde tahmini bile söylemedi 😁
Ayce09 PrensinibekleyenAnnee Aynen büyüdüler göremediler mi anlayamadım bende ikilemde kaldım alışveriişte yapmıştım yarın gidebilirim kendi doktoruma nöbetciymiş cuma cumarteside izinli bekleyemem sanırım 🤷🏻♀️
PrensinibekleyenAnnee Ayce09 banada yazar mısın bende merak ediyorum benim kaldı bayramdan sonra ya artık 😊
Mltsnl Asli_beybi1 yani kuzenime de 27. Haftada söyledi ama yani bu tam duygu değişimi çok zor bir durum
PrensinibekleyenAnnee Mltsnl kesinlikle inan ne olduğu değil tam alışmışken başka bişey denmesi insanı tuaf ediyor 27 haftada ne dendi kuzenize