PrensinibekleyenAnnee nursanyildiz oldu canm aha böyle rezil kaldık ortada 😔 banada ilk gözün aydın hayırlı olsun dedi
Dilan_ylmz Bende 16 haftaligim bacagi kapali acmiyo dedi çok merak ediyorum ne olcak nasıl beklicem bilmem
Mltsnl PrensinibekleyenAnnee yok işte 16.haftada da dedi kız sonra başka özel dedi görünmüyor ama kız dedi
Dilan_ylmz @PrensinibekleyenAnnee ya aslında ben hani cinsiyetini bana söylemeyin kağıda yazın dedim kendi aramızda parti yapıp ogrenicez herhalde ondan tahmin etmediler
birevlatsahibi PrensinibekleyenAnnee 13 te söylenen net olmaz ki tahmin olur kesin kız demezler hemen kendinizi kaptırmışsınız daha erken
Brn_cnn PrensinibekleyenAnnee kız bu ne acele elli tane doktora gitmişsin😂😂😂 azcik sabır daha küçük şuan ne deseler yanılma payı var 16haftadan sonra net söyleyebilirler en neti de 20.hafta detaylı ultrasonda görünür 😂
PrensinibekleyenAnnee Brn_cnn kız gitmedim 50 doktora birini ikili tarama da gittim bugunkinide aklımızda soru işareti kalmasın diye gittik öyle oda boşa gitmissiz 😂