Ahsenn031013 pandasever artık cevap vermekten sıkıldım 😂😂 cidden bu testler sanki boşa var ve hepsi zararlı gibi davranıyorlar yazık diyorum 🥲
pandasever Ahsenn031013 geçen linclediler beni bir bayanın kanaması varmış acile gitmiş karından bakmış. Birde vajinal bakmak istemiş Dr ihtimal bırakmamak için. Ama bayan zararlı diye izin vermemiş. E madem niye Dr a gidiyorlar ben bu tip insanlar hiç anlamıyorum cidden
sonnenschein Bsr1890 kendim yaptım nette çıkıyor onu kendime ayarladım, ara öğün yaptım, aslında en çok dikkat ettiğim şey şeker ve hamurişi oldu onları kestim , ama o bile şekerim baya düşürmüştü
Ahsenn031013 pandasever 🤦♀️🥲 alttan muayne Şeker yükleme Detaylı ultrason 🥲 Artık yorum dahi yapmamak lazım Herkes yeterince doktor😂 hiç uğraşmaya değmez
Bsr1890 sonnenschein yaaa bende kendim yapmaya çalışıyorum bi kaç gündür ama düşüyor mu şekerim bilmiyorum henüz şeker ölçme aleti almadım inşallah benimde düşüyordur bende şekeri bıraktım tamamen ekmek vs yemiyorum
Zezeeeyyldrm Kurabiyeannesi makine alıp takip yapın. Ben öyle yapıyorum ilk gebeliğimde gebelik şekeri çıktığı için önlemimi böyle alıyorum
Bsr1890 sonnenschein bende alacağım, bugün tekrar verdim açlık tokluk iyi çıktı düşmüş😊 tokluk yüksekti zaten bende de 167 çıkmıştı 122 ye düşmüş
[silindi] nur_bebek34 masallah tum tip biliminine hakimsiniz ama hamilelikte kullanilan birsuru hap var seker icin ise insulin ignesi olanlar var diyet herkesin derdinin devasi olmayabiliyor. Bir iki kustum bilmem ne demis vayy canavar icecek hamileyken her seyden kusabilirsiniz hepsi zararli diye mi oluyor kusma yoksa vucutta hani baska biseyler oluyor bir canli buyuyor degerleriniz degisiyor organlar sıkışıyor filan onlarin hic alakasi yok sanirim. Ben de ictim o icecekten hic de birsey olmadi zaten azicik birsey görende 3 litre iciriyolar sanacak ne meraklisiniz insanlara bilip bilmeden akil vermeye ya. Bitkisel tip alaninda okumus kimseler kimler cok merak ettim onu da ilk defa duydum .