Ceysu1111 Kızlar selam, bugün doktor kontrolüm vardı 11+5 günlüğüz cinsiyet tahmini olarak doktorum kız gibi dedi ama emin değildi tabii ki yanılma payı var mııı? Ya ona göre bir şeyler almak istiyorum erken belki amaa
Simge_celen_ozyildiz_ Ceysu1111 bana 12 de tahminde erkek dedi 16 da oturur gibi pipisini gösterdi en net 16 da belli oluyor bence şimdi unisex al 🤭
imeaeb Ceysu1111 Biraz doktora bağlı bence benim doktorum gerçekten maşallah bu konuda çok iyi ama ona rağmen sadece tahmin olarak 12.haftada söylemişti, 16.haftada da değişmedi
Ceysu1111 Nur_50 ya evet doktorum da öyle söyledii 😍heyecan yaptım sanırım haklısın canım teşekkür ederim paylaşmak istedim değişen oldu mu acaba diyee
IKRAM_01 Nur_50 Post post seni arıyorum 🤣🤣 Banada tahmin yaparmısın canım ya burda 8+3 günlük 6 haftalık foto yok
Ceysu1111 Simge_celen_ozyildiz_ yaaa evet haklısın canım çok teşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🙏
Zeynepp1011 Banada 12 de kız dedi 15. Haftada erkek dedi şimdi kesin erkek 😄 beklemende fayda var canım
IKRAM_01 Nur_50 demeeee😂 sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun hiç farketmez. Eşimin ilk evliliğinden 3 kızı var bizimde bir kızımız var kuzummm
IKRAM_01 Nur_50 aynen öyle valla 😂😂 diyorumki aşkım erkek olmasa üzülme belki 5 tane aslan gibi damadın olacak 🤗🤗🤗
IKRAM_01 Nur_50 Canım bunlarda kuzenimin bebeği yorum yaparmısın bebek olan 12 haftalık falan herhalde
Nur_50 IKRAM_01 canım ultrason gerçekten çok net değil bunada kız derdim daha yakın olsa bebiş net değil daha
Nur_50 IKRAM_01 bebiş duruşu bebek ayak uç kısmı ve kafası bunlar daha net doğru oluyor sizinki çok küçük kese bebek duruşuna göre dedim