Dolphin16 beatrice00 benim sat 17 Nisan ama geç döllenme olmuş iki hafta geriden geliyorum o yüzden doğum şubata kaldı . Şu anda 13 haftalık hamileyim .
Cansut20 Yareniko26 benimde çarşamba günü randevum 11+6 olcak. Burda daha erken yaptıranlar da gördüm 11-14 hafta arasında oluyomuş zaten
Hatiicesyun Merhaba 11+5 haftalık olduk bugun 2 hafta sonra kontrole gidicem inşallah göbeğiniz çıktı mı 3 kilo almışım sadece ama göbeğim çıktı şimdiden normal mi sizce ?
NewbieMommy Annekuzusu38 HMH 10+3 olmuşuz bugün kontrole gittim haftaya fetal dna testi yaptırıyorum muhtemelen 12.haftada öğrenmiş olacağım 🙃 HMH aa aynıyız benimde sat 22 Mayis 🤭
HMH beatrice00 ben de şubat annesi olucam inşallah şu an tam 10 haftalık olduk bugün 😇 2 hafta sonra kontrolüm var ama cinsiyeti söylemez diye düşünüyorum erken sanki sizler ne zaman öğrendiniz ☺️
HMH ZeynePoyraz ultrason kağıdımda 27 Şubat yazıyordu en son ama doktorum henüz bir şey söylemedi erken değil mi ya doğum zamanı söylemek için ☺️ son adet tarihi ne sizin? Benim 22 Mayıs
Annekuzusu38 NewbieMommy 12. Hafta içerisindeyim bu hafta içi kontrolüm var umarım öğrenebilirim cinsiyeti 😅
HMH NewbieMommy fetal DNA testi ikili tarama mı oluyor yani down sendromu teşhisi vs için olan mıydı o
NewbieMommy Annekuzusu38 ozel hastaneye gidiyorsanız tahmin söylüyor doktor ama devlette bekletiyorlarmış. Fetal Dna yaptiracağim için erken öğrenmiş olacağım ben 😊 umarım doktorunuz size de birşeyler söyler🍀