Minikmucizemmm23 MiaBaslck iştahım biraz daha açılsa ve bulantılarım tamamen yok olsa her şey çok güzel gidiyor 🤦🏻♀️
MiaBaslck Minikmucizemmm23 Bende hiç bulantı olmadı ama şu ara iştahsızlık var birde koku hassasiyeti evim teras cehennemi yaşıyorum normalde evde dinlenebilirim ama sırf klima var diye işe geliyorum 😀
mombarbie_ beatrice00 güncellenmiş sat 26 mayıs o kadar şanslıyım ki bebisimin doğum günü doğum günüme denk geliyor belki sadece birkaç gün oynar 🤣 8+3 üz❤️🍓
Minikmucizemmm23 MiaBaslck ayy sıcak zor olur benim oturma odam serin salonum ve mutfağım çok sıcak şanslıyım o yüzden bende istifra etmiyorum ama arada tiksinme oluyor istifra etmeyim diye hemen ya orayı terk ediyorum ya da ne yiyosam bırakıyorum çok kötü bişey ya
Minikmucizemmm23 MiaBaslck sabah yine kahvaltı yapamadan 2 lokma aldım istifra ettim ya artık doya doya yemek istiyorum arada bı tuzlu kraker yiyorum su da içiyorum ama yavaş yavaş gecicek galiba 😕
MiaBaslck Minikmucizemmm23 Koku hassasiyeti varmı bende o var çok kötü su kokuyor buzdolabı yıkanmış bulaşık mak bile kokuyor herşeyde bir koku tiksinmemek için koklamadan yiyorum su içerken nefesimi tutuyorum 😀
AKLN minikinsantanesi yaa benimde büyük ihtimalle doğum tarihi aynı olacak bende 8+3 üm ağustos 2 de muayeneye gidicem bana da o zaman söyler herhalde🥹
minibebisim Valla ben şubatta doğsun diye planlamıştım ama ocak olcak sanırım 13+5iz ahhahahaa biraz daha tutarsam şubat 1 fln olur heralde 🤣