MiaBaslck Mucizemibekliyorum_ Aslında 4 gün sonra doktora gideceğim büyük ihtimalle belli olur bu arada fetal dna yaptırdım geçen hafta önümüzdeki hafta pazartesiye kadar oda çıkacak tam netleşir diye düşünüyorum cinsiyet ama inanın şuan tek düşündüğüm test sonucunun temiz çıkması cinsiyet şuan en son bende heyacanlanamıyrm bile sadece iyi düşünmeye çalışıyorum
Cansut20 🥑15+2 den🥑 iyi geceler nasılsınız arkadaşlar ☺️ cinsiyetler belli mi ? ne gibi durumlar yaşıyorsunuz?
Memmedova0807 beatrice00 6 haftalikda gitim urek doyuntusu zeif cixdi 102i 7 haftalik gitim 134 cixdi
beatrice00 Kızlar ben 13 hastalıkken hissettim bi kara bebeğimi sonradan hissedemeden şuan 15+4 yarın kontrol var ama içimde bi korku var 😕
Tinii_minii_mom beatrice00 yaa öyle düşünme canımm o bence doğuma kadar herkeste var. Bendede hep var çokca dua et Allahım inşallah sağlıcakla bizi bebeklerimize kavuşturur
Dolphin16 beatrice00 merhabalar şubat başı annesiyim . Kızımız olucağını öğrendik şu an 16 haftadayım .
Tinii_minii_mom 14+3 dün kesin olarak öğrendik. Son iki hafta hoca baktı sonra dğeişti vs derken dün tamam dedi
MiaBaslck Hale23 Ben 12. Haftada öğrendim gen testi ile erkek dediler ultrasondada gördük çok şükür 😀
TahiraAzad Hale23 merhaba, öğrene bildinizmi? Bana da doktorum kıza benzediğini söylemişti ama kesin değil dedi. Kız denildiğinde yanılma payı az oluyor diye duymuştum. Acaba doğrumu
TahiraAzad Herkese selam, benim de SAT 23 mayıs, şubatın sonu martın başına geliyor, umarım marta gelir diye dua ediyorum, çünkü bu sene şubat 29dan 🥺🥺🥺 benim gibi olan varmı??
LamiyaCetinkaya TahiraAzad yaa ben, sat 19 Mayıs, geç döllenme olduğu için doktor doğumun Mart başı olabileceğini söylüyor, yanlışlıkla 29 Şubatta doğurursak yandık 😂
peksimetya 2.li tarama için gittimbugün ama ultrasonda gelişiminden dolayı 14.haftaya önden girmiş bebişkom o sebeple 2li tarama yalan oldu 🤦🏻♀️ haftaya 4lü tarama yapalım istersen dedi olur dedim. Var mı aranızda yaptıran. İlk gebeliğimde 2li yapmıştık temizdi 4lü yapmadık. Bakalım yaş 35 umarım sorun çıkmaz 🙄