duriskonunannesi femme daha da açılacak bebek emdikce sen sagdikca artıyor , bebegini emziriyormuscasina 1-2 saatte bir sağ daha da artar damla damla olan sütüm çoğaldı yaptiklarimla işe başlayana kadar 30-40 poşet anne sütü biriktirmiştim ben yokken versinler diye
duriskonunannesi femme taze soğan gaz yapar bol bol yeşillik tüket zeytinyağı ,kuruyemiş ,yumurta ,tahin helvası, bunlar sütünün besin değerini arttırır bol bol su içmek de sütun miktarını attirir
duriskonunannesi femme çok şükür onu kapattilarsa ,toparlar hemen onu da erken doğum normaldir hızlıca toparlıyor bebekler mucize onlar ☺️🧿
BE2701 femme sen morelini yüksek tut canım benim oğlan doğalı bugün 17 gün oldu emiyo hemen çenesi yoruluyor doymuyor bende mama veriyorum sakın morelini bozma bak oda sütün gelmemesini engeller.
SERAP161 femme malesef 4 gün hastanede yattık yaklaşık 1 ay sonra geçmeyen başladı hastaneye yatınca azalıyor zaten emmemesinden kaynaklanıyor bir de benin kızım hiç uyanmiyordu 7 saat sarıldıktan ötürü uyandiramiyordum
femme SERAP161 sarıligimiz kalmadi çok şükür sadece beslenme de sorun yaşıyoruz. Etmesi yüzünden biraz güçsüz kaliyor
beniminikuzum08 femme canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun ve bol bol sütün gelir. Hatırladığım kadarıyla şekerin vardı bebişte ve sende doğum sonrası döküntü oldu mu
femme beniminikuzum08 döküntü yok çok şükür suanda şekerim de duzedi beybim kuvoz de ama sütüm yavastan geliyor bi Mama bi Sut besleniyor
Melekoz femme ilk başta bende siringayla verdim sonra da biberon kullandım ama ben emziriyordum da mama da veriyordum emdiği zaman az geliyordu doymuyordu manada çok geliyor akıyor ama memede öyle değil bebekler de alışıyor çok gelmesine olsun mama verin sanki kötü birşey değil o sağlıklı olsun da önemli değil onlar sonuçta mamayi da onun için icat etmişler 😁 bu kdr takmayın kafanıza benimde stresten skintidan iyi gelen sütüm azalmıştı üzülmeyin herşey onlar için..
Melekoz femme normal süt mü acaba yanlış mı anladim süt mü dediniz. Sütle beslemedim ben öyle dediyseniz 6 aydan sonra ek gidaya gectigin de bebe bisküvisi süt kaynamış su koyup veriyordum biberonla ama bunu 6 aydan sonra yaptım süt vermedim hiç 6 aya kadar mama verdim emziriyordum işte bide hamile olunca sütüm kesildi kendiliğinden emmedi zaten çok isterim sürekli emzirmek emen bir çocuğum olsun ama olmadı belki ikinci de olur ama çocuk alışıyor işte ilk başta emmediyse ama bu kdar kafaya takmadım ben aksine kilo felan kaybetti hastane de yattı aç kalmış emziriyorum zannediyordum emmiyormus hastane de yattı bilseydim keşke dedim mama verirdim yani bende mamayla buyumusum mesela onlar iyi olsun da sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da sorun yok
BE2701 femme canını sıkma olmassada mama verirsin sen sadece evladına odaklan biran önce iyileşsin ve kucağina al .
designermoms femme merhaba çok geçmiş olsun bu kan uyuşmazlığından olan sarılık beslenmeden değil ben 45 dakkada bir emzirdiğim halde tedavi görmesi gerek dedi doktor biz de 2 gün yattık Benim sütüm var ama geçende kayınvalidem ve eşim ısrar ettiler kırmadım dut kurusu çayı kaynattı kayınvalidem bir bardak onu içtim Dışarı kendi akmaya başladı o gün bir daha içmedim deneyebilirsin çok geçmiş olsun🙏🏻
femme designermoms uyusmazlik yokmuş hafif sarılık vsrdi onuda az bi mavi isikla geçti suan sadece emme gücünde sorun yaşıyoruz sütüm de az az gelmeye başladı hemen hemen bi beslenme Mama bi beslenme Sut gibi devam ediyor inşallah arttıkça her besin süte döncek ama onu da sagiyorum biberonla iciyor
duygu26 femme sen üzülme kimseyi kafana takma sadece bebeğinin sana ihtiyacı var ve sütün gelmiş gelmiyor deme o yanında olunca daha da cogalicak hoc merak etme su iç rezene çayı iç bebeğini yanında hisset Allah’ın izniyle herşey güzel olacak
femme duygu26 çok şükür daha iyiyiz azcik etmesi yavas biberonla sagip sütümü veriyorum oda iyi olunca taburcu olcaz
Nerfemm femme sıvı tüket ve süreklıi sağ ve kafandan sütüm az olayini at. Psikoloji ile cok alakalı bu sut olayı. Senin sütün var ve sen istedigin surece istedigin kadar olur.
Portredekitirtil femme yeşil soğanda çok yapıyormuş. Birde bol baklava ye. Rabbim yardımcınız olsun seninde bebişinde