duriskonunannesi femme 3 günden sonra toparlıyor herkesin öyle aslında kimse doğum yapar yapmaz çeşme gibi gelmiyor üzülme 😊
femme duriskonunannesi ayy görüyorum herkesin var suanda benim az diye biraz endiseliyim bugun de bakalim az daha açıldı ama Allah buyuktur
BE2701 femme canını sıkma benimde 1 hafta gelmedi ama bebeğin emdikçe sütün artıyor stres yapma kendine onunda etkisi olur akışına bırak gelir zamanla.
femme BE2701 emmiyor ki beni küçük doğdu Mama veriyorum emme gücü biraz zayıf cabuk yoruluyor memeden Sut gelmiyor
femme Deletedmom_116 veriyorlar 3 saatte bi yanindayim bakımlarını yapıyorum mavi ışığını kapatmışlar çok şükür
Zzeyynep04 femme ben ebeden duyduğuma göre o kadar az gelmesi bile bebeğin doymasına yetiyormuş bir kaç gün sonra veya bir hafta olduğunda dahada artar diyorlar o yüzden endişelenme derim
femme Zzeyynep04 biraz daha iyi gibi ama şırınga çekip veriyorum Mama ile besleniyor yine de 1 damla da 1 damladı diye işte
Melekoz femme büyük ihtimalle bebeğiniz mamaya alışmış zaten çok emmek istemez bide ışık veriyolarmis yatıyor hastanede de zaten mama veriyorlar siz yanında değilseniz yada sütünüzü sağıp vermiyorsaniz büyük ihtimalle mamaya alışmış çok emmedigi için bende aynı sorunu yaşadım emiyordu gene sütüm iyice azalmıştı sonra hamile kaldigimi öğrendim ve sütüm kesildi zaten mama aliyordu çok üzülmeyin kendinize kızmayın da olsun mama yesin sanki kötü birşey değil ya bu kadar takmayın kafanıza kesilsin belki onun için en hayırlısı mamadir bide kan uyuşmazlığı varmış büyük ihtimalle sütünüz yaramıyor olabilir baktınız olmuyor mamaya devam edin üzülmeyin bende öyle büyüttüm şuan 9 aylık olacakdi bizde neler yaşadık takmayın kafanıza..
femme Melekoz ışığı kestiler çok şükür mamaya devam Sut az az geliyor şırınga ile veriyorum emme gücü zayıf suanda ondan küvöz de kaliyor sürekli yanina gidiyorum
GokceMom_ femme kuymak bulgur su komposto bıde tatlı bende işe yaramıstı cnım sende bı dene istersen bu arada gecmıs olsun Rabbım şifa versin inşallah bebegın bıranonce kuvozden cıkar
Nmt01- femme bende 4 gün önce 35+0da erkek doğum yaptım bizde de kan uyuşmazlığı vardı bebeğim erken dogdu diye kuveze alınmadı diye dua ederken sarılık yüzünden bugün yatisi yapıldı benimde ilk 3 gün damla damla zar zor geliyordu sütum süt yaoixi şeyler yiyin ve devamlı sağım yapın öyle sonuç alinirsini
Nmt01- femme hayır kuveze alınmazi gerektiği söylendi ama ben orda tek bırakamadım özel oda teklif ettiler orda fototerapi aldı ben yedirdim ben altını değiştirdim yanında kaldım 11 le taburcu olduk bugün yine gittim 12 ye cikmis ama yemeye başladı diye yatış vermediler
Melekoz femme ilk başta bende siringayla verdim sonra da biberon kullandım ama ben emziriyordum da mama da veriyordum emdiği zaman az geliyordu doymuyordu manada çok geliyor akıyor ama memede öyle değil bebekler de alışıyor çok gelmesine olsun mama verin sanki kötü birşey değil o sağlıklı olsun da önemli değil onlar sonuçta mamayi da onun için icat etmişler 😁 bu kdr takmayın kafanıza benimde stresten skintidan iyi gelen sütüm azalmıştı üzülmeyin herşey onlar için..
BE2701 femme sen morelini yüksek tut canım benim oğlan doğalı bugün 17 gün oldu emiyo hemen çenesi yoruluyor doymuyor bende mama veriyorum sakın morelini bozma bak oda sütün gelmemesini engeller.
duriskonunannesi femme daha da açılacak bebek emdikce sen sagdikca artıyor , bebegini emziriyormuscasina 1-2 saatte bir sağ daha da artar damla damla olan sütüm çoğaldı yaptiklarimla işe başlayana kadar 30-40 poşet anne sütü biriktirmiştim ben yokken versinler diye
duriskonunannesi femme taze soğan gaz yapar bol bol yeşillik tüket zeytinyağı ,kuruyemiş ,yumurta ,tahin helvası, bunlar sütünün besin değerini arttırır bol bol su içmek de sütun miktarını attirir
femme duriskonunannesi mavi ışığı kapattılar. Erken doğduğu için emme gücü biraz zayıf o yüzden tutuyorlar orda 3 saatte bi gidiyorum yanına
duriskonunannesi femme çok şükür onu kapattilarsa ,toparlar hemen onu da erken doğum normaldir hızlıca toparlıyor bebekler mucize onlar ☺️🧿