Aselyusra HaticeD 3 hafta önce indirim ile 350 verdim normalde 400 küsur dedi sendika indirimi yaptı. Ama 1, 5 Ay önce 250 idi. Çok artmış. Doğum fiyatları da arttı dediler. Kaç oldu acaba
Aselyusra HaticeD evet var ama o tıp fakültesinde de vardı. Ekstra daha kaliteli bir cihaz falan görmedin. Hatta ben tıpta daha net fotolar aldım hep
Beyzaa32 Meddem hastanesi başak Dağdelen Hanıma gidiyorum 27 haftayım ilk günden beri o kadar samimi içten ilgili ki enerjimiz çok güzel tuttu
hulyaca Beyzaa32 merhabalar acaba detaylı ultrasonu nasıl yaptırdınız. Bir de kaçıncı haftanızda yaptırdınız ☺️
Beyzaa32 hulyaca 19ncu haftada özel bi klinikte Bahattin Baykal beyin kliniğine yönlendirdi doktorum onda ayrıntılı ultrasona girdim
Aselyusra hulyaca bugün sordum 11 bin 500 dedi. Benim sendika indirimim var 10300 e düştü hatta. 13 bin değil
hulyaca Aselyusra 2 doğumumu da orda yapmıştım ben çok memnun kalmıştım ama fiyatlar her yerde olduğu gibi baya artıyor orda da.
Yelizcik pinkioctober merhaba ben de Ayşe Gönül hanıma gidiyorum 5 haftalık hamileyim. Arkadaşlarınız memnun mu gerçekten? Bir türlü emin olamıyorum :(
hulyaca Yelizcik Benim geçenlerde arkadaşım onda doğum yaptı çok memnundu. Hatta 2 ayrı arkadaşım da onda doğum yaptı. Eğer ben de yine Meddem de doğurmayı düşünürsem ona gideceğim hatta 🥰
essbl Yelizcik Bende Ayşe Gönül hanıma gidiyorum çok memnunum 2 arkadaşımın tavsiyesi üzerine gelmeye başladım
Yelizcik hulyaca çok teşekkür ederim ilk kontrolüm biraz soğuk geçti istediğim gibi bir ilgi yoktu ama belki bundan sonra daha iyi olur