Buyumeyenanne Kizlar burda herkesten 28-30-32 haftalarda nts ye girdigini duyuyorum okuyorum biz 35+3 deyiz daha hic nts ye girmedik neye gore nts ye aliyorlar bilgi verir misiniz ??
Daisy0000 Buyumeyenanne Devlet takipliyim 32den sonra rutin her gidişimde nstye girdim. Sancı yada erken doğum gibi risklerim yoktu..
Yazmelegi_ Buyumeyenanne 32 de başladık nstye bir sıkıntım da yok şükür doktorum başlayalım dedi başladık
Maydin Buyumeyenanne 31. Haftadayım dün Dr a sordum eğer herhangi bir problem yoksa gerek yok 35. Haftaya kadar dedi
Buyumeyenanne Ben ozele gidiyrum hersey normal daha cati muayenesi veya nts hic olmadi cumartesi kontrolum var 36. Haftaya giriyruz artik bakar herlde 🙈😅
Buyumeyenanne Hic muayene olmadan bi anda dogurmaktan korkuyorum her an dogurcakmisim gbi artik her hareket tedirgin ediyo burda da 35 lerde 36 larda doguranlari okuyunca 😅
rumeyshaan Buyumeyenanne 31+1deyim daha bugun gittim nst hakkinda bir sey demedi hatta 1 ay sonra gel dedi
Emel94 Buyumeyenanne 29 haftada su azlığı nedeniyle nst ye girmeye başladım. Kalp atışlarımıza falan bakılıyor. Erken doğum yapıcam diye çok korkuyorum.
Aysedugme Buyumeyenanne perinatolog takipliyim riskli bir durumum yok 37+2 de kontrolüm var yarın bu haftaya kadar hiç istemedi sadece 26. Haftada bir kere girdim o da sancım vardı diye birşey çıkmamıştı yani bi risk görmüyorsa ya da ağrın sancın yoksa istemeyebiliyorlar
ballikedii Buyumeyenanne 35+1 de başladı benimki özele gidiyorum 37+1 de gittim en son pazartesi her seferinde alıyır artık ki zaten 3 Temmuz da doğuruyorum 😂
Buyumeyenanne Urasali bir sorun yok neye gore gec kalinmis ?? Devlette rutin erken baslaniyormis ve bebegimde bende saglikliyiz bir sorun agdi sizi yok neden bakilmali ?
Buyumeyenanne Bu haftada almazsa o zaman bayram sonu kesin alir 37 de bu hafta konusucam bakalim ne zaman yapariz bakarz cok sukur risk olmasinda bekleriz. her erken test kontrol bi terslik belirtisi oluyor herkes bi yorum yapiyor can sıkıcı oluyor hic gerek yok
Aysedugme Buyumeyenanne doktorlar risk görmüyorsa almayabiliyor çok biliyor gibi herkes konuşuyor boşverin siz doktor gerek görmediyse bir sorun yoksa niye yapılsın illa
Urasali Buyumeyenanne niye soruyorsunuz o zaman :) kendiniz yazmışsınız 28 bile başlayan var. Özellerde genelde 30 haftalıkken başlanıyor. Sancınız olsa bile hissetmeyebilirsiniz. 35 haftalık olmuşsunuz sezeryan yapacak olsanız 3 hafta kalmış oluyor doğuma
Betulnnmz Buyumeyenanne 34 haftalık olduk biz 30 haftalıkken kontrole gittiğimde sormuştum birdahaki gelişte nst ye gir demişti yarın kontrolüm var nst ye girip öyle Doktorun yanına gireceğim
Havvaca Buyumeyenanne 33 haftada kontrole gittim Dr nstye gir öyle muayene edeyim dedi halbuki hiç ağrı sızı yoktu. Ama nstde az ama düzenli sancı çıktı. Ciğer geliştirici vuruluyorum
Tugbayildiz21 Buyumeyenanne özele gidiyorum 32de başladık 34 de ikinci kez girdiğimde sancı çıktı ve alttan muayenede rahim ağzı kısalığı dedi doktor etken doğum riski için istirahat verdi wc harici kalkmıyorum