Ozik Kızlar merhaba. Tayinimiz Kirklareli/Demirkoye çıktı. Bu bölgeyle ilgili bilgisi olan var mı? Demirkoy’de yaşayan ya da orada görev yapmış olanlar bilgi verirseniz sevinirim.
Freckles Ozik memleketim Kırklareli 😊 Demirköy merkeze biraz uzak ama çok güzel bir yer. Denize vs doğayla iç içe. Atamanız hayırlı olsun 🙏 çok güzel bir yer çıkmış
civcivsuyum Ozik bende Kırklarelinde yaşıyorum Demirköy küçük bi ilçe doğası muhteşem ama yolları çok virajlı merkeze uzakta hastane vs imkanları kısıtlı biraz zorlanabilirsiniz
Ozik Freckles İnternetteki resimlerden gerçekten çok güzel görünüyor doğası. Ama evler, kiralar, okullar vs ile ilgili doğru düzgün bir bilgi bulamadım. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ☺️
Freckles Ozik kiralar hakkında bi fikrim yok ama merkezi bir yer olmadığı için çok yüksek değildir. Oraua gidince yakımdaki longoz ormanlarına ve Dupnisa Mağarasına mutlaka gitmeni de tavsiye ederim tam bir doğa harikası 😊🙏
Ozik civcivsuyum gerçekten küçük bir yermiş. Hala ev bulamadık. Ağustosta tayin isteyeceğim bende eşimin yanına o da olmayacak gibi.