Mervesultan Bilge_11 ağrı eşiği doğumda tamamen değişiyor aslında güzel hikayeleri okuyup cesaretlendirmelisiniz kendinizi doğum sonrası kuş gibi rahat oluyorsunuz 🌸
Merve_55 Bende gidiyorum doktorum Koray bey çok memnunum ikici gebeliğim ilknide orda doğum yaptım ikinciyide nasip olursa orda yapıcam
Merve_55 @"Mervesultan Mervesultan ilki sezeryandı akın beyde doğum yaptım çok memnun kaldım Koray beyde çok iyi yakın zamanda arkadaşım normal doğum yaptı Koray beyde oda çok memnun
Bilge_11 Yüzyılda doğum yapmış olan hanımlar,hastane neleri tedarik ediyor merak ediyorum her hastane farklı çünkü yakın zamanda doğum yapmış olanlar yazabilir mi
sevcanbyhtn Bilge_11 bende merak ediyorum ilk defa bu hastanede dogum yapicam bilenler yazarsa sevinirim
Elif57 Bilge_11 kimse bişey yazmamış benim de doğumum yakın merak ediyorum. Odaları gezdirmiyolar önceden diye okudum bi postta. Dışarıdan fotoğrafçı almıyorlar mesela hayatımda böyle saçma bişey duymadım Allah bilir oda da masa da yoktur 🤨
sevcanbyhtn Bilge_11 ben semavi hanima gittigim ilk gün sezeryan istedigimi soylemistim tmm dedi suan 28. Haftadayim tahmini 10 eylulde aliriz dedi
Bilge_11 sevcanbyhtn Ayni haftadayız 28+1 ben 22 haftalikken demiştim ağrı eşiğim düşük sezaryen istediğimi belirttim ama daha çok erken olduğunu söyledi son haftalarda belli olur dedi
sevcanbyhtn Bilge_11 bilmem ki ben kordonda baglatmak istedigimi soyledim belki o yuzden direk kabul etmis olabilir gunu netlestirmek icin hangi hafta gitmem gerek acaba bilgin varmi bu konuda doguma cok yakin bi tarihtemi gitmek gerek
Bilge_11 Ilk randevunuzda sorun bence ben daha 28 haftalik olduğum için ve ilk gebeligim tam bilemedim
Mervesultan Elif57 ben 4 yıl önce doğum yaptım 50 tlye kiralamıştık masayı değiştiğini sanmam ama görcez 😃
Elif57 Mervesultan umarım güzeldir güzelden kastım ferah ve geniş olması🤲🏻 bu söylediğiniz 4 foto kapı süsleme falan yeni mi görüştünüz yani doğum paketi falan mı hayır ben paket almadım da😊
Mervesultan etkafa bizi değil sadece bebeği 😃 fiyat görüştük de hala aynı şeyler yapılıyormuş kapı süsleme 4 adet bebek fotoğrafı
etkafa Mervesultan insan bir tanede anneyle çeker neyse onada şükür 😂😂kapı nasıl süslüyorlar keşke bebeğin adıda yazsa haahaa😂😂😍😍😍
Mervesultan etkafa pembe tülle çapraz kaplıyorlar kapıyı isim yazılı kapı süsü de dahildi sanki öyle denmişti ama ben ilkinde almayı unutmuştum ve kapı süsüm de vardı zaten ☺️