Esraaaaacun Aleyna2045 kesinlikle 🥰 havalar iyice sıcak olmaya başladı beni bunaltıyor uyumamı zorlaştırıyor bi tık ama bugünleri arayacağımızı deneyimli anneler hep söylüyor o yüzden değerlendirme zamanı bizim için 😍😀
Razee Havvakuss hemen hemen aynı ilerliyoruz o zaman bizde 5+3 te gördük keseyi önümüzdeki pazartesi kalp atışı için gideceğiz
BetulMom Razee Havvakuss merhaba dün gittim bende bugün 5+6 oldu😀keseyi de görebiliyorum hareket ettiğini de ama küçük olduğu için makinede sesi çıkmadı bayramdan sonra duyabiliriz dedi.sağlıkla kavuşalım inşallah
Aishvet7 Minikmucizelere bende zorla yiyorum canım meyve ağırlıklı yiyorum elma yemeyi dene birde süt iç belki işe yarar
Havvakuss Razee rabbim güzel rahat hamilelik gecirmemizi nasip etsin ozmn 😊benim daha önce bir düşügüm var o yuzden tedirgin ve kaygılıyım ama Allaha emanet
dileksasmz Razee nrmn07 9 mayis iki kere kan verdim benim tup bebek doktor bidaha verme dedi hic bi yere gitmedim cumartesi ilk defa gidecez bakalim
Dilek1903 _nigarr24_ inşallah öyle olur tecrübelisin en azından benim ilk hamilelik korku heyecan hepsi bir arada 😂
Ecem335 Esraa___ İnşallah bir daha olmaz bol bol yatın beni. Kuzenimde 3. Haftada başlamıştı kanama fitil falan vermişti doktor yattığı yerden hiç kalkmadı 3 ay