alitalia dilekgi123 eveeeet bugün öğrendim muayenem vardı. Kızımız oluyor çok şükür doktorum kesin dedi🌸❤️ sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Vhd15 Ecem335 biraz kasık ve vajinamda ağrı ile geçiyor oda rahim büyüdüğün diyorlar.. senin nasıl geçiyor canım varmı belirtin
Kalbiimde2can Didemdidemm döner canim daha zamani var 37de dönenler bile var 🤭 benimde gecen yan duruyordu bugün hastanede randevum vardi bas asaga dönmüs umarim böyle devam kalir🤣
Didemdidemm Kalbiimde2can dediğiniz gibi oldu benimde kontrol vardı doğum pozisyonu almış ama suyu çok azalmış 😥😥😥😥
Aishvet7 Minikmucizelere bende zorla yiyorum canım meyve ağırlıklı yiyorum elma yemeyi dene birde süt iç belki işe yarar
Ecem335 Esraa___ İnşallah bir daha olmaz bol bol yatın beni. Kuzenimde 3. Haftada başlamıştı kanama fitil falan vermişti doktor yattığı yerden hiç kalkmadı 3 ay
FKRKS29 Esraa___ şimdi nasilsiniz acaba benimde o haftalar kanamalı olmuştu keseyi gordumuz mu bn 5+5 te görmüştüm
Rablrbnn gizemm0_ yaa sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🥰 isme karar verdiniz mi peki biz halen kararsızız bir tane oğlum var ona isim bulurken bu kadar zorlanmamıştım 😂