Matmazelbebi bugün 2.dozum vardı gidemedim. Yarın yaptıracağım inşallah 🥰 mersin sıcaklarıyla biraz bsşım dertte sadece. Sizin nasıl gidiyor
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Asli-can benle beraber olanlar hep doğurdu resmen moralim bozuluyor artık uyuyamıyorum ne zaman gelicek diye düşünmekten😮💨😅
aminehumamoms aayy evet benim bir oğlum var sizin ilk gebeliğiniz mi☺️ bir deeee cinsiyetini öğrendiniz mi
mylifeAslan 25+2
26+1 :)
21+3 olduk 📍
Pamuk 28+3’ten merhabaaa teyzeler🩷🌸
defneveannesii_ Merhabaa♥️♥️
Pamuk 37+3🐣
Tugbainan Benim ikinci doz 7 temmuzdan sonra gel dedi o zaman gideceğim.Ah bu sıcaklar benimde güneş alerjim var cildim aşırı hassas güneş yasak gölgeden gölgeden gidiyorum ve gündüz çıkmamaya çalışıyorum😣Biraz enfeksiyonla başım dertte 1 haftadır. İnşallah o da geçer ya 🤗
Gulkok bizde sizinle aynıyız 😂
Hilalclk bizde 34 deyiz kızımla🥰😊
Matmazelbebi Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sefasını süreceğimiz günler yakın☺enfeksiyon bende de vardı doktorum çok önemsemedi
Tugbainan Benim her idrarda sızladı son sıra ilaç başladık mecbur.Onun dışında herşey normal gidiyor Allaha şükür🤗🌺 İçim yanıyor ama sürekli soğuk şeyler yiyip soğuk sular içmek istiyorum hep 😅😅🙈🙈
Pamuk benimki şuan 24 haftalık 😇
Matmazelbebi bana çok kızıyorlar o konuda🙈sürekli buz yiyorum neredeyse. Çocuk sancılı olur diyorlar ama duramıyorum🙈
Ebruuugunes Bizde 6+4 üz sağlıkla kucağımıza alalımmm❤️