• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

Omermomm_ ayy inanılmaz bir anı oldu hem de, ablamı arayıp sormuştum bu doğum sancısı mı abla diye, o da beni bir gazladı sen doğuruyorsun ablam sen anne olacaksın ha gayret deyince iyice moda girdim doğuruyorum diye ama baygınlık geçiriyorum bir yandan öyle şiddetli bir ağrı.. şunu öğrendiğime sevindim ki böbrek ağrısı doğum sancısından fazla oluyormuş demek ki böyle bişey değil 😁 yazık ablam da gece gece yola çıktı yaşadığım şehire geldiler baktılar ki bebek yok çiş var 😂😂😂 Ankara’da özel Ortadoğu 19 Mayıs hastanesinde Dr. Baran hanımda doğum yapacağım inşallah 🥰 siz nerede doğum yapacaksınız inşallah ? Denk gelsek çok tatlı olurdu 😍

Sengul-9798 kilosu norml dedi alttan muane etti acılman yok dedi bi sıkıntı olmaz 1 hafta 10 gün snra gel dedi tekrar

Eymn3416 haftaniz benimle aynıydı sanki doğum için gün vermedi mi birde 10 gün fazla demiş ama

bebeklipanda bir dahakine de doğum sırasında taş düşürüyorsundur canım diyerek rahat davranıyormuş hiç şaşırmam gerçekten😀 ama sizin gideceğiniz hastane bana çok uzak maalesef sağlık olsun😇

Sengul-9798 36+2 oldum bgn haftasyla uyumlu bir sıkıntı çıkmaz ise 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi catı muanesi yaptı acıkma yok dedi

Gugu588 cumartesi günü sabah kontrolünde pazartesi ye sezarydn randevusu verdi ama cumartesi akşam suyum geldi

@Engineer_ normal mi oldu o zaman ohh kavuştunuz oğluşunuza bende çarşamba günü sezaryen oldum 🥹

5 gün sonra

-Annem 21+4 olmuşuz bile :) hissediyorum evet sizde var mı oynaşmalar😍

19 gün sonra

Omermomm_ merhaba, doğum yaptınız mı ☺️ benim kızım 26 temmuzda acil sezeryanle doğdu çünkü şiddetli preeklemsi oldum

bebeklipanda çok geçmiş olsun nasılsınız bebiş nasıl inşallah ikiniz de çok iyisinizdir ben 39+2 de yani 13 gün önce doğum yaptım☺️

Omermomm_ hayırlı olsun sağlıkla büyütün evladınızı inşallah 🌷🌷👶🏼🥰 şimdi iyiyiz çok şükür, başta 6 gün hastanede yattık benim durumum riskli oldu. Yani hiç aklıma gelmezdi çok mutlu sağlıklı bir gebelik geçirmiştim ama bir anda tansiyon yükselmesiyle şiddetli baş ağrısı gelişti ve bebeğimi hemen aldılar sezaryenle. Biz de bugün 19 günlük olduk 🥰 siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi oldu? Nasıl geçti umarım güzeldir 🥰

bebeklipanda sağlık olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız ya o yeter bence benim normal doğum oldu biraz ağrılı bir doğumdu ama hızlı toparladım şükür bizde 18 günlük olduk nasıl alışabildiniz mi bebişli hayata

4 gün sonra

Omermomm_ almıştım sayılır çok yoruluyorum bazen bir iki saat uyuma fırsatım olunca da çok özlüyorum bebeğimi Özlem’le uyanıyorum🥹 geceleri yatak içinde yastığı, komidindeki saati bebek kafası sanıp eşime koş koş bebeği tut deyip uyanmalarım, hatta eşimin koluna şap şap vurup bu ne bu benim bebeğim değil sen kimsin diyerek uyanmalarım çok oldu 😁😁😁 hastanede yatarken de bebeğimi çalmışlar yerine erkek bebek koymuşlar diye rüya görmüştüm tam lohusayım yani 😁😁😁 emzirmeye çok çabalıyorum şimdilik sütüm yetmiyor ben de eds sistemiyle destekliyorum umarım faydası olur 😊😊 sizin nasıl geçiyor bebişli günler 😊 adını ne koydunuz ? Bizimkinin adı alya lina oldu epey zor karar verdik doğumdan bir hafta sonra koyabildik 😁