Ecem335 İlk hamileliğim öyleydi bunda daha rahatım biraz bel ağrısı var sadece bulanıyor ama kusmuyorum şükür 🙏🏻
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
@Engineer_ Evet 2 gün iyiyim ama çok şükür son 11 görünüyor sizin ne kadar kaldı
Mrv001 şükür ki ben açlık bulantıları dışında 3 kez istifa ettim . Onun dışında başka etmedim
Username_46 ne güzel ben 32 haftalıgım halen bulantı uskufra çekiyorum ilaç kullandığım halde bide
Selam herkese benim de 6+3 gözüküyor 16 Mayıs son adet tarihim. Daha doktora gidemedim bayram da araya girdi. Evde gebelik testi yapmıştım bir hafta geçince pozitif çıktı bakalım doktora gidince iyi haberler alırım inşallah. İkinci bebeğim olacak nasip olursa. Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻
Pamuk 35+5 💕
Gugu588 benim de bugün itibariyle 11 gün kaldı 🌸
9+5 🥰🩵❤️
Dilefruzum evet canım 🌸 ikinci bebeğim 👦 👧
Kızlar bende pcos var geçen ay çatlama iğnesi kullandım gebelik oldu maalesef kimyasal ile sonuclandı
Bu ayda aynı şekilde femara+gonal f ve çatlama iğnesi kullandım 4 tane yumurta 22’23 arası büyüklüğündeydi,bugün 12 .günü hiç bir belirtimde yok bu arada doktorum Pazartesi iğneyi vurdu salı günü sabah akşamı değerlendir demişti değerlendirdim Çarşamba gününü de aynı şekilde değerlendirdim sizce ne yapmalıyım beklenmeli miyim test için 🥹💙💙
Gugu588 kontrole gittiniz mi bebiş geldi mii 😊?
Pamuk 15+2 var mı benle aynı olan ❤️
@Engineer_ 39+1 şu an doktorum beklemeyi teklif etti ama tık yok kızım son haftalarda baya nazlı 🙈🩷 sizde durumlar nasıl 😊
Gugu588 biz de 39+1 olduk tam şuan cumartesiye kadar bekleyelim olmazsa sezaryen için gün vereceğim dedi benim oğluş da Nazlı çıktı 😁 Rabbim hayırlısı ile doğum yapmayı nasip etsin
Gugu588 kasık ağrısı var mı?