Sevaall Kızçeler pazartesi anestezili rahim filmi cektiriyorum…rahim filminden sonra cok ağrı oluyor mu? Kanama vs
Sevgi56 Sevaall benim hiç ağrım olmadı hemen kalktım eve gittim, lekelenmede iki üç damla var yoktu yani.
Nidabade Sevaall ay anesteziye hiç gerek yok biliyo musun hiç acı hissetmiyosun bende aşırı korkarak girdim ama acısada öldürmez dedim hiç bişey hissetmedim çok kısa sürdü sonrasında istanbulda gezdim bütün gün
Defnesmom_ Sevaall ben anestezisiz çektirdim kendini kasmazsan 2 dklık bir işlem hiç kanamam lekelenmem olmadı hatta çektirdikten sonra bütün gün gezdm ve o ay hamile kaldım:)
Anneolmakistiyorum_ Sevaall ben de yarın gidiyorum canım anestezi olcak ilk defa gircem rahim filmine bakalım 😁💗
Yyysssnn Benimde olmamıştı canım anestezisiz çektirmiştim ben kanama da o gün geldi biraz başka da gelmedi
Sevaall Nidabade canm doktor anesteziyle yapicaz dedi bende daha bise demedim.. ama iyi oldu benim icn ☺
pembemor25 Sevaall bi cesaret anestezisiz çektirdim 🤣 sonrasında ağrı olmadı biraz kanama oldu ama çok az sonra geçti hemen 😊
Mucize-11 Sevaall yarım saat boyunca ağrı çektim inan kendi adıma konuşuyorum adet sancısı gibiydi çok kötü olmuştum ben
hellopeaple Sevaall hayır olmuyor, hatta anesteziye bile gerel olduğunu düşünmüyorum bende ne yapılırken ne de sonrasında hiç ağrı olmadı
Anneolmakistiyorum_ Sevaall valla anestezili oldum canım iğne vurduklarini koldan hatırlıyorum uyandım da dinlenme odasindaydim biey hissetmedim eve geldm 3 4 saat oldu hafif baş ağrısı var başka bişey yok 🥰