Ervaduru tansiyonuz normal gibi ama neden böyle düşünüyorsunuz 21 haftada iseniz çocukda gerilik mı var 22-24 hafta arası detaylı ultrasyonda zaten eğer tansiyondan etkilenen bir bebekse gelişim geriliği artı ona giden damarda çentik denilen olay olur tansiyonuz oldukça düşük benim 20 tansiyonum var 18-19 haftadan bu yana ilaç içiyorum anlatığınız şeyler tansiyon yüksekliği
Değil tam tersi düşüklüğü gibi tabi hekim değilim bilemem tansiyon yükselmesinde gözde kararma balonlar ucma şiddetli baş ağrısı özellikle ense de ve mide bulantısı olur 24 saatlik protein kaçağı yani zehirlenme varsa zaten önce idrarda protein yüksek cıkması lazım sizi bu kadar strese sokan enişelendiren asıl sebep nedir? Biliyorum sakin olun demek dünyanin en sacma seyi ama eve bir tansıyon aletiniz olack sabah kalkınca kahvaltı edince öğlen ikindi ve akşam hata uyurken ölçüp yazmalısınız 1 hafta boyunca ilaca başlamak için 14 geçkin tansiyon olması lazım dediğim gibi benım 20/9 oluyor ama süreci sakın sekilde atlatmaya çalışıyorum ilaçları alıyor doktorumun her tavaiyesini dinliyorum öncelikle bu işte uzman bir doktorla iş birliği içinde ilerlemeniz lazım