Yenidenanne_ serifeaslan01 ilk gebeliğimden bende bekledim regl oluyurdu ama yumurta çatlamıyor yada prolaktin yüksek oluyor derken 4 ay sonra hamile kaldım şimdi yine aynı şeylerle uğraşıyorum İsteyen herkes inşallah bu ay hamile olur🤲
Birdemet95 Meli-sa hazırmıyızz ovulasyon tetslerim yolda yarin da regl biter heralde başlıyozz hadi bakalım 😍😍
Esra_Omer_21 serifeaslan01 daha zamani gelmemiş demekki canim stres yapmamak çok önemli bu zaman zarfinda çok etkiliyor yoksa Rabbim hayırlı bi vakitte nasip etsin canım
Elifmeral Bat 19 uydu hala regl olmadım. Test de yapmadım negatif görmekten korkuyorum :( Kasıklarımda ağrılar başladı bacaklarıma inen
Birdemet95 Elifmeral canımm belkide vardır kim bilir 🌸 regl günün de geçmiş bir erken gebelik yaparsın artık, inşallah çift çizgi göresin
2oglus Elifmeral benimde 18ydi gecikmenin 4.günü hala adet olmadım hergun test yapıyorum hergun negatif 🥺 düzenli günü gününe adet olurum bu ay neden gecikti gebelik yoksa neden gecikme var yada varsa neden negatif çıkıyor 🥺
umutlu1mom serifeaslan01 dün kan verdim 1.20 çıkmış bugün regl olmamm gerekiyor. Geçen aylarda hep 0 çıkıyordu umutlanmalı mıyım sizce :((
serifeaslan01 umutlu1mom vala ne desem ki iki gün sonra tekrar kan verin bu değerde çıkıp yükselen de var kimyasal olup gebeliği sonlananda var bekleyin sabırla