Esra38383 PrensinibekleyenAnnee evet kapandı çok şükür doktor emzirirken ve ek gıdaya geçtiğimizde protein ağırlıklı beslenin demişti ona dikkat etmeye çalıştım
GPinar Busrabulduk- kuzum hiç korkma Allahın izniyle bi şey olmaz olsada vardır bir Rabbimin bildiği deyip Allah’a sığın 🥰Benşm yengemde 3 ay önce doğum yaptı onada down sendromundan tut çaycı Hüseyin hastalığına varan kader olabilir dedi kızın psikolojisi bozulmuştu ve erken doğum yaptı sütü kesildi.Sende gaflete kapılma kuzum iyi düşün iyi olsun Herşey 🤗
Matmazel_60 Bende bugun 4 lu taraman ın yuksek cıktıgını öğrendim 2 lı tarama da ultrasyanda hiç bir risk yoktu oysakı cok kotuyum sureklı dua edıyorum yarına detaylıya randevu aldık birileriyle konuşmaya cok ıhtıyacım var benı anlayacak,
Saryaa72 Matmazel_60 cnm inan o testlerin hepsi yalan çıkıyor ultrasonda bişey yoksa içini rahat tut yurtdışında nile o testler yadaklanmiş
Matmazel_60 Saryaa72 inşallah öyledir şuan buyuk bır sınavdan gecıyor um 😥🤲🏻 Buna yaşan butun herkezın Rabbım yardımcısı olsun insanda psikoloji bırakmıyorlar
angel4545 Busrabulduk- benim herşey normalken ikili test riskli çıktı burda üçlü dörtlü yapmiyolar bizim fetal yaptrdik ssimdi diyorumki bosyere en güzel günlerimi heba etmişim paralar dokmusum arkasında asıl skintilar varmış birde üzerine temiz gelmesine rağmen amniyosentez yapıldı yien temiz çok şükür demem o ki belli eder illa detaylida doktorunuz ne güzel demiş benimkiler hep korkutan doktor ensesi 1.7 diye zaten riskli diyeni mi aradınız