Yigit_Yagiz_Moms Busrabulduk- canım tarama testleri sana bebeğin down sendromlu diyemez ama bir risk oranı verir sende bu orana göre ileri tetkik yaptırırsın yada yaptırmazsın.
Busrabulduk- Yigit_Yagiz_Moms teşekkür ederim canım hiçbieşy yaptırmadım valla gönlüm rahat bekliyorum bebişimi💙
Busrabulduk- prensesannesi__ Maşallah Maşallah Allah bağışlasın acılarını göstermesin Rabbim çok sevindim kuzum❤️
Serap-asel Busrabulduk- kesınlık yok zten ıhtımal verılıyor testlerin guvenırlılıgı tartışılır oyuzden sıkma canını allahın ıznıyle bsy olmaz
BetulMom İşte bende bu durumda korkuyorum.şu an tam zamanındayım 11 deyim. Yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremiyorum o 9 ay sonra geçmez ki nasıl geçsin. Fetal DNa da çıksa o zaman da aldırma cesaretim olmaz 😔son günlerde hep bunu düşünüyorum kızlar
Ayse-0234 Busrabulduk- Busrabulduk- tarama testinde grafikli mi yoksa sayılı mi benim e nabizda sayılı gözüküyor sonucları göstermedim henüz doktora
Minikannesi00 tugcedoganay1 yanlış biliyorsun canım, benim önceki gebeliğimde burun kemiği vardı ama down tanısı konuldu. Hepsinde olmayacak diye kural yok demişti doktor. Bazılarında olur ama ufak olur demişti
Minikannesi00 Susamana hayır sonlandırıldı malesef ,sadece down değil vücudu komple ödemdi ve kistik higroması vardı . Bebekte var denilen şeyleri gözümle gördüm doğruydu, zaten cvs işkemiyle tanı konulmuştu . Şükürler olsun Şuan tekrar hamileyim 23 haftalık
PrensinibekleyenAnnee Esra38383 merhaba bizdede 1.6 mm boyunda vsd var bizimd bu konuda çok canım sıkılıyor bebeğinizde ki delikler kapandı mı ?
Esra38383 PrensinibekleyenAnnee evet kapandı çok şükür doktor emzirirken ve ek gıdaya geçtiğimizde protein ağırlıklı beslenin demişti ona dikkat etmeye çalıştım
Deniz90- Busrabulduk- nicin genetik test yaptırmadınız. Bu kadar strese gerilemeye gerek yok. Haftadan itibaren kolunuzdan 1 tüp kan alıyorlar 7-10 gunde geliyor sonuc test yurtdısında yapılıyor.
Filizsz Busrabulduk- arkadasimda gittiginde supelenmisti doktorr sagglikli bir kizi var umarim sizinde sag salim bir bebeginiz olur kucağınıza alirsnz iyi düşünün rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versin ins🌼
Ferzane Busrabulduk- yani bacım doğunca belli olacak artık. Kendini üzsen de uzmesen de veren Allah. Isyana gidecek kadar üzülme bence. Sen dua et bol bol ♥️